Documenteren, administreren en communiceren on the job. Met de Realworks CRM App heb je het gehele kantoor in je binnenzak. De agenda, e-mail, taken en informatie over de objecten, taxatierapporten en andere projecten kun je overal 24/7 raadplegen, gebruiken en bewerken. Zowel op de smartphone als op de tablet. Dat geeft grip op de dag. Eenvoudig onderweg zaken vastleggen, overzicht houden, voortgang bewaken, prioriteiten stellen en structureel afspraken opvolgen. De collega’s in de buitendienst en in de binnendienst delen zo hun informatie. Dat bespaart tijd en biedt ruimte om meer aandacht te besteden aan klanten.

Je haalt het beste uit jezelf en uit je collega’s door effectief gebruik te maken van alle mogelijkheden binnen het CRM. Plaats bijvoorbeeld de focus op de commercieel meest interessante relaties en onderhoud pro-actief contact vanuit de bellijst, taken of workflow. Zet vervolgacties in op het juiste moment en overtref de verwachtingen. Met de App hou je 24/7 de regie, ontzorg je jouw relaties en maak je van prospects klanten! Realworks werkt voor makelaars.


 


App functionaliteiten


 

 

 

CRM-app


 
Met de Realworks CRM App heb je het gehele kantoor in je binnenzak. De agenda, e-mail, taken en informatie over de objecten en andere projecten kun je overal 24/7 raadplegen, gebruiken en bewerken. Zowel op de smartphone als op de tablet. Dat geeft grip op de dag. Eenvoudig onderweg zaken vastleggen, overzicht houden, voortgang bewaken, prioriteiten stellen en structureel afspraken opvolgen. Uiteraard zijn alle ingevoerde relaties en documenten in het CRM te benaderen en vanuit de App maak je direct contact.

 

 

Inspectie-app


 
Pak met de inspectie-app het voordeel van digitaal en mobiel werken. Bij de inspectie van een woning kun je via deze app met enkele klikken een inspectierapport opstellen. Deze kan voorzien zijn van foto’s en opmerkingen. Koper en verkoper kunnen ter plaatse het document digitaal tekenen. Met een klik gaat dit rapport naar de notaris, de koper en de verkoper. Tegelijkertijd wordt het rapport gearchiveerd in het CRM.

 

 

Taxatie-app
Als taxateur wil je ter plaatse direct de relevante informatie in schrift en beeld vastleggen. Dit kan gemakkelijk met de taxatie-app. Foto’s worden direct aan het rapport toegevoegd en de essentiële velden kun je tijdens het bezichtigen van het object invoeren. Belangrijke documenten zijn in te scannen met de camera van je smartphone of tablet en te koppelen aan het project. Op kantoor of thuis kan het rapport verder uitgewerkt worden. Ook door een collega als dat handig is.

 

 

Opname-app


 
Een handig instrument om geheel papierloos te werken is de opname-app. Je kunt een woning direct invoeren als prospectobject. Je kunt essentiële kenmerken vastleggen, aantekeningen invoeren en direct foto’s toevoegen. Geen slordige aantekeningvelletjes meer in het dossier, maar alles vanaf de eerste stap digitaal vastgelegd en beschikbaar voor collegae. Op kantoor kun je het object later compleet aanmelden. Je houdt je opdrachtgever op de hoogte van de voortgang door afspraakverslagen in te spreken en vrij te geven voor wie het nodig is.

 

 

 

 Benieuwd naar de mogelijkheden?

 
 


Neem contact op met één van onze Accountmanagers voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

> contact