top of page

Leuk dat je aanwezig was op de Dag van het Vastgoed en een bezoek hebt gebracht aan onze stand! We hopen dat je net zo enthousiast bent over ons woonplatform Move.nl als wij.

Via onderstaande link kun je je gegevens achterlaten voor een kosteloze en vrijblijvende Move.nl demo. Een van onze accountmanagers zal spoedig contact met je opnemen voor een kosteloze en vrijblijvende Move.nl demo. Tijdens deze demo vertellen we je graag meer over de uitgebreide functionaliteiten van ons woonplatform en bespreken we hoe het gebruik van Move.nl een waardevolle aanvulling kan zijn voor jouw kantoor.

 

RJ22-7-RW-9116-D.jpeg

Aan de slag met Move.nl!

Realworks werkt voor makelaars

Efficiëntie en Transparantie bij elke Vastgoedtransactie

De consument van vandaag is mondig en wil 24/7 service en toegevoegde waarde ervaren. Met het woonplatform Move.nl van Realworks spelen makelaars efficiënt in op de behoefte van hun relaties om het verkoop/aankoopproces te volgen en daar ook invloed op uit te oefenen. Opdrachtgevers (verkopers) en kopers kunnen online hun digitale woningdossier bekijken, opmerkingen plaatsen, notificaties ontvangen, opdracht tot dienstverlening ondertekenen en AVG-proof informatie, formulieren en legitimaties up- én downloaden.

 

Afhankelijk van de autorisatie door de makelaar hebben hun relaties toegang tot meer of minder gegevens. Afspraken, ingesproken verslagen, e-mails, documenten, taken, telefoongesprekken, biedingen en alle contactmomenten zijn per item vrij te geven. Door Move.nl trekt de makelaar samen op met verkopende en kopende partijen. Dit verbetert de samenwerking, vergroot de betrokkenheid, versnelt het proces en maakt het afhandelen van de verkoop en/of aankoop makkelijker. Realworks werkt voor makelaars.

Daarnaast voldoet jouw verkoopproces met het Move.nl biedlogboek volledig aan de nieuwe wet- en regelgeving rondom transparant bieden, die per 1 januari 2023 van kracht is. In samenwerking met de NVM hebben we hard gewerkt aan een online biedlogboek dat optioneel en gratis is voor gebruik binnen elk Move.nl dossier. Het Move.nl biedlogboek biedt een digitaal overzicht van alle ontvangen biedingen op een woning. Hiermee kun je inzicht bieden in welke biedingen er zijn ingezonden en ingevoerd, met of zonder gebruik van een biedingstermijn, nadat de woning verkocht is.

Your next Move in the rental and property market! Speciaal voor expats en Engelstaligen is er van het Move.nl platform ook een Engelstalige versie beschikbaar.

Move.nl bezichtigers (1).png
bottom of page