SlidersTrainingen-aangepast.jpg

Online trainingen

Realworks In een uur je kennis bijspijkeren

Waar wil jij meer van weten? Volg één of meer van onze gratis online trainingen. Per training hanteren wij een maximum van 30 personen. Je kan je per kantoor met maximaal 2 personen opgeven. Wil je met meer personen training, neem dan contact op met je accountmanager. Naast deze trainingen hebben we ook geregeld Live webinars waaraan je kunt deelnemen. 

Een goede basis

Een goede basis voor het gebruik van Realworks. Tijdens deze kostenloze online training van een uur bespreken we de onderdelen waar je dagelijks mee te maken hebt en leggen we uit hoe je de koppelingen maak met de relatie en het project.

Agenda

E-mail / e-mailnotificaties

Bezichtigen (handige tips voor interne tekst, sleutelnummer en Move.nl / bezichtiging)

Biedingen

Diverse tips & tricks

De trainingen vinden online plaats en zijn kosteloos bij te wonen.

Gelieve per deelnemer het formulier in te vullen

Digitaal werken

Dit betekent natuurlijk niet dat het contact met je klanten alleen nog maar digitaal gaat. Zie het vooral als extra contactmomenten zonder extra werk en veel minder dubbel werk.

Woningopname

Opdracht digitaal

Move.nl/verkoop

Inspectie

De trainingen vinden online plaats en zijn kosteloos bij te wonen.

Gelieve per deelnemer het formulier in te vullen

Papierloos

Een logisch vervolg op training 2 is deze training. Met het gebruik van de workflow kan je afscheid nemen van allerlei mappen, checklisten en gele memo's. In deze training geven we een aantal voorbeelden van het gebruik van workflows. We gaan niet de 'achterkant' uitgebreid behandelen. Daarnaast is Realworks je Cloud geworden en kan je op iedere plek waar je internet hebt bij alle gegevens. Hoe je deze documenten weer bij andere partijen krijgt, daar sluiten we mee af.

Vervang checklisten en gele memo’s door taken en workflows

Alle bijlages en documenten in Realworks

Document stromen naar bezichtigers verkoper, koper, aankoopmakelaar

De trainingen vinden online plaats en zijn kosteloos bij te wonen.

Gelieve per deelnemer het formulier in te vullen

Bedrijfsonroerend goed

Heb je het gevoel dat er meer uit Realworks te halen is voor BOG? Volg dat deze training!
Hoe ga je om gaan met dossiers en objecten en hoe koppel je e-mail, documenten, agendapunten en andere werkzaamheden hieraan en natuurlijk ook aan de relaties. Wat kan je allemaal via de app doen, zodat je ook onderweg alle gegevens kunt raadplegen. In een uur tijd ben je weer helemaal op de hoogte.

De trainingen vinden online plaats en zijn kosteloos bij te wonen.

Gelieve per deelnemer het formulier in te vullen

Waarom werken met Realworks?
review-Meermakelaars-compressor.jpeg
Annemieke Vermeer- Van Zetten
Meer Makelaar Rhenen
5sterren.png

Het Utrechtse Meer Makelaar Rhenen heeft twee vestigingen. Annemieke Vermeer- Van Zetten (secretaresse) begeleidde in de periode september-oktober 2017 het proces met Realworks om efficiënter gebruik te maken van het bestaande CRM.

review-vanthof-compressor.jpeg
Babette van Niekerk
Van ‘t Hof makelaardij
4sterren.png

Bij Van 't Hof makelaardij in Zuid-Holland is Babette van Niekerk samen met een collega-officemanager verantwoordelijk voor de werkprocessen. In het najaar van 2015 kwam zij in dienst om met de vier kantoren naar een uniforme manier van werken te gaan.

review-boekenoffermans-compressor.jpeg
Martijn Weerts
Boek & Offermans makelaars
5sterren.png

Boek & Offermans makelaars maakt al geruime tijd gebruik van het CRM systeem van Realworks. Het Limburgse kantoor heeft vier vestigingen en is aangesloten bij Dynamis. Martijn Weerts (marketing & communicatie) werkt sinds een jaar bij Boek & Offermans.