Nieuws vanuit ons Mobile team
 

Ons mobile development team heeft de afgelopen periode gewerkt aan nieuwe functies en verbeteringen van bestaande functies. Zo is recent de taxatie App ontwikkeld!

Taxatie App (nieuw) 

Woonruimte 2018 taxaties, regulier en NWWI, kunnen met de Taxatie App (geïntegreerd binnen Realworks CRM App) worden opgenomen. Doorloop op locatie de meest relevante velden en werk het rapport op kantoor verder uit. Bespaar tijd door de foto's (met daarbij de juiste titel) direct te up-loaden. 

Voor 2018 is de Taxatie App kosteloos beschikbaar voor alle Realworks mobile gebruikers. 


Verbeteringen en vernieuwingen

De Realworks CRM App wordt door 8.500 gebruikers intensief gebruikt. Vanuit deze groep ontvangen wij nuttige feedback, waarvoor onze dank.  
Enkele verbeteringen en vernieuwingen van de afgelopen periode: 

Woningopname App vernieuwd 
Voorheen was de menu structuur verdeeld over het scherm (boven en onder). Nu is dit overzichtelijk bovenaan geplaatst en kun je nu alle teksten toevoegen en kunnen de verkopers nu ook toegevoegd worden (voor IOS is dit reeds beschikbaar, voor Android volgt dit snel).
Binnenkort in verkoop
Vanuit de Realworks CRM App kun je een binnenkort in verkoop object aanmaken en deze vrijgeven voor de collega makelaars. Als een woning als binnenkort in verkoop wordt aangemeld in jouw werkgebied, dan ontvang je hiervan een notificatie in de Realworks CRM App.
Realtime uitwisseling  
Ontvang direct een notificatie als er in jouw werkgebied een nieuwe woning wordt aangemeld.
Bijlagen (binnenkort)
Bijlagen kun je direct vanuit de e-mail opslaan en gelijk het juiste documenttype meegeven. Vanuit een woning kan uitgebreid gezocht worden naar bijlagen. Verder kan er gezocht worden op meerdere documenttypes en kun je bijlagen in één keer doorsturen. Bij het opstellen van een e-mail kunnen ook bijlagen vanuit de correspondentie worden toegevoegd.
Instellingen (nieuw: pincode wijzigen / notificaties aan / uitzetten) 
Bij het vergeten van je pincode, kan deze nu gewijzigd worden vanuit de instellingen in de Realworks CRM App (mits je nog wel toegang heb tot de Realworks CRM App). Voor de volgende functies kun je nu de notificaties aan- of uitzetten: agenda, Realtime uitwisseling en Binnenkort in verkoop.


Pincode op Realworks CRM App
Toegang tot de Realworks CRM App is middels een pincode, vingerafdruk of gezichtsherkenning extra te beveiligen. Desgewenst kan een gebruiker met bedrijfsinstellingen deze extra beveiliging voor alle medewerkers verplicht stellen. 
Inspectie App vernieuwd (binnenkort) 
Middels de Inspectie App (geïntegreerd binnen Realworks CRM App) kunnen de meterstanden en foto's automatisch in het inspectieformulier geplaatst worden. Na de inspectie kun je het formulier direct naar de aanwezige partijen doorsturen.
Binnenkort een update..
© Copyright Realworks BV
Jacob Bontiusplaats 9 | 1018 LL Amsterdam