Realworks Marketplace

Waar wij graag voorop lopen qua marktontwikkeling, moeten wij bekennen toch nog iets gevonden te hebben waarop we achter lopen. Het online bestellen van onze producten & koppelingen..

Hiervoor hebben wij Realworks Marketplace in het leven geroepen. Hier wordt je bestelling direct geactiveerd in je Realworks omgeving en kun je gelijk aan de slag!

Marketplace

Marketplace is het platform binnen Realworks waar je zelf nieuwe diensten of koppelingen kunt activeren. In combinatie met onze aangepaste opzegtermijn van 1 maand heb je nu maximale flexibiliteit om alle bestaande èn toekomstige producten gemakkelijk te activeren of te deactiveren. 
  
Marketplace vind je in het menu Servicedesk > Marketplace en zal doorlopend aangevuld worden met nieuwe producten en koppelingen.

(Bestellen is alleen mogelijk als je voldoende rechten hebt in Realworks)
Realworks API


Application Programming Interface. Deze techniek maakt het mogelijk om diensten van derden feilloos samen te laten werken met Realworks.
Momenteel is de pilot van start gegaan waarbij extern gehoste website’s koppelen op de API voor Wonen (bestaande bouw). 

En dit is nog maar het begin! 


Partners

Realworks fungeert als centrale invoer voor vrijwel alle makelaars werkzaamheden. Maar hoe zit dat met de mogelijkheden qua output of publicatie?

Klik op onderstaande afbeelding voor een overzicht van onze partners die nu al aansluiten op Realworks.

Naar de toekomst toe zal het aantal te integreren koppelingen sterk toenemen en zijn de beschikbare koppelingen uiteraard ook eenvoudig te bestellen via Realworks Marketplace. 

© Copyright Realworks BV
Jacob Bontiusplaats 9 | 1018 LL Amsterdam