Slider consultancy op maat.jpg

Hulp nodig?

Realworks ondersteuning

Onze consultants en supportteam hebben een scala aan tools ontwikkeld om al onze gebruikers de juiste ondersteuning te bieden. Van trainingen tot live webinars, demo's en consultancy. Van ondersteuning online tot zelf leren op eigen tempo of support op locatie. Met Realworks sta je er nooit alleen voor. 
Of je nou overweegt om over te stappen naar Realworks, een nieuwe gebruiker bent of juist goed bekend bent met het pakket en er meer uit wil halen; Realworks biedt support op alle niveau’s. Waar wil je meer van weten?

Aan de slag met Realworks
Haal meer uit Realworks
Waarom werken met Realworks?
Robinvandenbrink.JPG
Robin van den Brink
Van der Hoek Makelaardij 

Omdat Realworks een alles in 1 pakket is met een totaal oplossing voor de makelaardij. Binnen het CRM zijn er volop mogelijkheden! Daarnaast wordt Realworks constant doorontwikkeld om voor ons een steeds gebruiksvriendelijkere omgeving te realiseren. Een totaal oplossing voor de makelaardij waar je je van afvraagt waarom je dit niet eerder gebruikte.

Pascalvlemmix.JPG
Pascal Vlemmix
Hypodomus Eindhoven

Omdat de CRM oplossingen van Realworks de dagelijkse hectiek van het hedendaagse makelaarsvak een stuk aangenamer maken. 's Avonds en in het weekend overal alle actuele informatie tot je beschikking hebben is een must voor de moderne makelaar. Als grootste NVM-er in het Eindhovense is dit voor ons essentieel om koploper in de lokale markt te blijven. Wij ervaren de ondersteuning van Realworks hierbij als onmisbaar.