Van een kantoor vol belnotities, slechte opvolging van gemaakte afspraken en dubbele invoer van data naar papierloos werken doe je samen met Realworks.

Er zijn wekelijkse trainingen, online sessies, webinars en roadshows om medewerkers te enthousiasmeren en optimaal gebruik te laten maken van onze tools. Daarnaast kunt je altijd een beroep doen op onze consultants voor nieuwe stappen met het werken in de cloud.

Wij maken werk van efficiënt werken. Zodat je bijvoorbeeld gerichter aandacht te kunt geven aan je klanten en rendabeler kunt werken. Realworks werkt voor makelaars.

Schrijf je in voor een van de trainingen of plan een online demo.


 

Online website ombouw sessieIn een online sessie met één van onze webbouwers pas je binnen een uur samen je site aan. De kosten voor deze sessie bedragen 199 euro. Zou u bij de inschrijving een week willen opgeven waarin u in de gelegenheid bent om de online sessie plaatst te laten vinden.


 
Online sessie:
Bovenstaande sessie vindt online plaats.

 

 

Move.nl training (kosteloos)Tijdens deze training leer je alle ins- en outs kennen van Move.nl. Of je nu al gebruikt maakt van Move.nl of niet maakt niet uit.

Move.nl / verkoop
Hoe zet je Move.nl in voor je opdrachtgever in de prospect/ in aanmeldingsfase. De lijst van zaken, de vragenlijst, het plan van aanpak en de opdracht en de overige aan te leveren stukken. Tijdens de verkoop deel je de informatie die jij wilt delen met je opdrachtgever. Een eenvoudige manier om naast het persoonlijke contact met je opdrachtgever te communiceren. En nog veel meer...

Move.nl / koop
Na overeenstemming snel overgaan tot tekenen? Geef de koper een Move.nl account, ontvang de personalia, geef je concept koopovereenkomst vrij en maak de tekenafspraak.

Move.nl / aankoop
Wie zijn er in de markt om aan te kopen en hoe kan je ze zo goed mogelijk begeleiden. Met een zoekopdracht en een aankoopopdracht met aankoopwoning(en) in combinatie met Move.nl / aankoop help jij de juiste woning te vinden.

Nieuw ontwikkelingen
Daarnaast zijn we bezig met vele nieuwe ontwikkelingen die ook aan bod zullen komen. Denk hierbij aan Move.nl/ bezichtiging en diverse documentstromen met andere partijen.

Vrijdag 22 november (Realworks, Amsterdam):


 
09:30u - 12:30u

 

Gelieve per deelnemer het formulier in te vullen.
Bovenstaande training vindt plaats bij ons op kantoor.

 

 

 

Basistraining Realworks (kosteloos)Tijdens de basistraining leer je het CRM-pakket van Realworks beter gebruiken. Als je nog niet zo lang met Realworks werkt of nog weinig onderdelen gebruikt is dit de perfecte basis om goed te leren werken met e-mail, agenda en het relatiebeheer. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en handigheden in het pakket zal je aan het eind van de training in staat zijn efficiënter met Realworks te kunnen werken.

Dinsdag 19 november (Van der Valk, Den Bosch-Vught.):


 
09:30u - 12:00u

Vrijdag 6 december (Realworks, Amsterdam):


 
09:30u - 12:30u

Vrijdag 13 december (Realworks, Amsterdam):


 
09:30u - 12:30u

 

Gelieve per deelnemer het formulier in te vullen.

 

 

 

Paperless office (kosteloos)Wanneer je de basis onder de knie hebt en de volgende stap wilt zetten is deze training zeer aan te bevelen. Enkele onderwerpen die behandeld zullen worden: Gebruik van sjablonen, het archiveren van e-mail en bijlagen, gebruik van documenttypes, bewaren in Word is bewaren in Realworks, het klantenintranet, agenda, taken (Workflow) en mobiel werken. Tijdens deze training met veel interactie leer je het pakket optimaal te gebruiken en zie je hoe je met weinig tot geen papier je dossier digitaal kunt vormen. Na deze training kun je nog efficiënter werken en waarschijnlijk bespaar je ook nog kosten.  

Vrijdag 29 november (Realworks, Amsterdam):


 
09:30u - 12:30u
Gelieve per deelnemer het formulier in te vullen.
Bovenstaande training vindt plaats bij ons op kantoor.

 

 Benieuwd naar de mogelijkheden?

 
 


Neem contact op met één van onze Accountmanagers voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

> contact