Van een kantoor vol belnotities, slechte opvolging van gemaakte afspraken en dubbele invoer van data naar papierloos werken doe je samen met Realworks.

Er zijn wekelijkse trainingen, online sessies, webinars en roadshows om medewerkers te enthousiasmeren en optimaal gebruik te laten maken van onze tools. Daarnaast kunt je altijd een beroep doen op onze consultants voor nieuwe stappen met het werken in de cloud.

Wij maken werk van efficiënt werken. Zodat je bijvoorbeeld gerichter aandacht te kunt geven aan je klanten en rendabeler kunt werken. Realworks werkt voor makelaars.

Schrijf je in voor een van de trainingen. Gelieve voor 1 training per dag inschrijven.

De animo voor de trainingen is groot. De eerste sessies zijn vol. Wij komen spoedig met extra datums.

 

 

 

Basistraining Realworks (kosteloos)Tijdens de basistraining leer je het CRM-pakket van Realworks beter gebruiken. Als je nog niet zo lang met Realworks werkt of nog weinig onderdelen gebruikt is dit de perfecte basis om goed te leren werken met e-mail, agenda en het relatiebeheer. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en handigheden in het pakket zal je aan het eind van de training in staat zijn efficiënter met Realworks te kunnen werken.

 

Vrijdag 21 februari (Realworks, Amsterdam):


 
09:30u - 12:30u

 

Vrijdag 28 februari (Realworks, Amsterdam):


 
09:30u - 12:30u

 

Vrijdag 13 maart (Realworks, Amsterdam):


 
09:30u - 12:30u

 

Gelieve per deelnemer het formulier in te vullen.

 

 

 

Paperless office met Move.nl (kosteloos)Wanneer je de basis onder de knie hebt en de volgende stap wilt zetten is deze training zeer aan te bevelen. Enkele onderwerpen die behandeld zullen worden: Gebruik van sjablonen, het archiveren van e-mail en bijlagen, gebruik van documenttypes, bewaren in Word is bewaren in Realworks, het klantenintranet, agenda, taken (Workflow) en mobiel werken. Tijdens deze training met veel interactie leer je het pakket optimaal te gebruiken en zie je hoe je met weinig tot geen papier je dossier digitaal kunt vormen. Na deze training kun je nog efficiënter werken en waarschijnlijk bespaar je ook nog kosten.  

 

 

Vrijdag 6 maart (Realworks, Amsterdam):


 
09:30u - 12:30u

 

Gelieve per deelnemer het formulier in te vullen.

 

 Benieuwd naar de mogelijkheden?

 
 


Neem contact op met één van onze Accountmanagers voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

> contact