Inschrijven trainingen

 

Inschrijven trainingen

Realworks biedt maatwerk trainingen en cursussen. Deze trainingen vinden zowel ‘in-house’ bij Realworks, bij de Academie van Vastgoed als ook bij de makelaar op kantoor plaats. Doel is altijd het optimaal functioneren van onze softwareproducten in het voordeel van de klant. Dat kan door heel specifiek medewerkers te trainen in het werken met Realworks producten. Maar ook zeker door medewerkers efficiënter te leren werken waardoor er meer aandacht komt voor de klant. Alle trainingen zijn maatwerk en daarmee exact afgestemd op behoeftes.
 

Basistraining Realworks (kosteloos)

Tijdens de basistraining leer je het CRM-pakket van Realworks beter gebruiken. Als je nog niet zo lang met Realworks werkt of nog weinig onderdelen gebruikt is dit de perfecte basis om goed te leren werken met e-mail, agenda en het relatiebeheer. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en handigheden in het pakket zal je aan het eind van de training in staat zijn efficiënter met Realworks te kunnen werken.

Vrijdag 12 januari:

09:30u - 12:30u

Vrijdag 2 februari:

09:30u - 12:30u
Bovenstaande training vindt plaats bij ons op kantoor.
 
 

Paperless office (kosteloos)

Wanneer je de basis onder de knie hebt en de volgende stap wilt zetten is deze training zeer aan te bevelen. Enkele onderwerpen die behandeld zullen worden: Gebruik van sjablonen, het archiveren van e-mail en bijlagen, gebruik van documenttypes, bewaren in Word is bewaren in Realworks, het klantenintranet, agenda, taken (Workflow) en mobiel werken. Tijdens deze training met veel interactie leer je het pakket optimaal te gebruiken en zie je hoe je met weinig tot geen papier je dossier digitaal kunt vormen. Na deze training kun je nog efficiënter werken en waarschijnlijk bespaar je ook nog kosten
 

Vrijdag 19 januari:

09:30u - 12:30u

Vrijdag 9 februari:

09:30u - 12:30u
Bovenstaande training vindt plaats bij ons op kantoor.