Voor een aantal diensten bieden wij de mogelijkheid om een online demo aan te vragen. Hieronder kun je zien voor welke diensten wij deze mogelijkheid hebben.

Middels een online agenda ben je in staat om zelf je demo te plannen. Kies een dag en vervolgens een tijdstip. Na het aanvragen van een online demo ontvang je een e-mail ter bevestiging. 


 


Online demo’s


 

 

 

 

Online website ombouw sessieIn een online sessie met één van onze webbouwers pas je binnen een uur samen je site aan. De kosten voor deze sessie bedragen 199 euro. Zou u bij de inschrijving een week willen opgeven waarin u in de gelegenheid bent om de online sessie plaatst te laten vinden.


 
Online sessie:
Bovenstaande sessie vindt online plaats.

 

 

Move.nl/koop


 

Of het nu gaat om het bekijken van de basiskenmerken van de woning of het uploaden van persoonlijke stukken zoals bijvoorbeeld het legitimatiebewijs, dit is allemaal mogelijk met Move.nl. Een extra service welke gebruikt kan worden voor je kopers. En dit volledig AVG proof!

Wil je zien hoe dit werkt? Plan een demo!
 

 

 

Facturatie


 

Eenvoudig op projectniveau kostenregels toevoegen en met slechts één druk op de knop je factuur genereren? Dat kan met onze Facturatiemodule.
Op de factuur worden verschillende gegevens direct verzameld. Denk daarbij aan:
 • Relatiegegevens
 • Projectgegevens
 • Courtage
 • Openstaande kosten
Vervolgens verstuur je de factuur eenvoudig per mail of per post naar je opdrachtgever.

Hoe dit werkt? Plan een demo!
 
 

 

Facebook Ads


 

Realworks maakt het mogelijk om betaalde Facebook Campagnes direct vanuit het Realworks-systeem te starten. Tijdens de online demo wordt ingegaan op de voordelen, het gebruik en de eenmalige instellingen.
 

 

 

Move.nl/verkoop


 

Middels het Move.nl/verkoop betrek je de opdrachtgever bij het gehele verkoopproces van zijn/haar woning. Deze dienst wordt erg gewaardeerd door verkopers. Wij merken dat kantoren vaak nog met veel vragen zitten over de eenmalige instellingen en niet duidelijk voor ogen hebben wat de verkopers wel en niet te zien krijgen.

Laat je volledig informeren tijdens de demo.
 

 

 

Realworks Pro


 

Nog efficiënter werken? Dat kan met Realworks pro. Deze module beschikt o.a. over:
 • Inspectie formulier in de App
 • RealTransfer
 • Mailings
 • Taken
 • Aankoopdossiers
 • Sleutel/bordenbord
 • Voorselectie
 • Multi Agenda


Nieuwsgierig naar deze uitbreiding?
Plan een demo!
  

 

 

Waarom werken met Realworks?


Nick Fitters
Staete Makelaars

Omdat we een betrouwbare partner willen op het gebied van automatisering. Realworks biedt een professioneel en solide pakket waarin al onze panden, relaties, correspondentie en agenda met elkaar in verbinding staan. Het is prettig om niet allerlei losse programma's te hoeven gebruiken maar één systeem te hebben waarin alles is ondergebracht.

4,5

Alex Zörner
Vlieg Makelaars

Omdat Realworks het beste CRM programma is voor de makelaardij, als je het optimaal benut. Het werkt efficiëntie verhogend, het is klantgericht en het is een overzichtelijk geheel.

4

 

 

 Benieuwd naar de mogelijkheden?

 
 


Neem contact op met één van onze Accountmanagers voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

> contact