SlidersTrainingen2.jpg

Online demo Move.nl

Voor een aantal Move.nl producten bieden wij de mogelijkheid om een online sessie aan te vragen. Hieronder kun je zien voor welke diensten wij deze mogelijkheid hebben. Middels een online aanvraagformulier ben je in staat de sessie aan te vragen. Na het aanvragen van een online sessie ontvang je een e-mail ter bevestiging. Deze online sessie is kosteloos. Na het invullen van het formulier nemen wij contact met jullie op.

Online demo Move.nl
Move.nl/verkoop

Het online klantportaal binnen de Makelaardij. Leer tijdens deze online sessie hoe je Move.nl kan inzetten.

 

Wil jij ook tijd besparen en jouw klant gebruiksgemak laten ervaren? Bijvoorbeeld door het invullen van de vragenlijst, de lijst van zaken en het tekenen van de opdracht tot dienstverlening.

PlanSessie-1.jpg
 
Move.nl/koop en bezichtiging
PlanSessie-2.jpg

Je koper en bezichtiger meer gebruiksgemak laten ervaren en zelf tijd besparen.

We zullen tijdens de sessie samen met jou kijken hoe een koper en bezichtiger gebruik kunnen maken van Move.nl. Bijvoorbeeld het AVG proof en makkelijk data delen.

 
Move.nl/business

Ook met de Business opdrachtgever op een veilige manier data delen.

 

Voor Bedrijfsmatig onroerend goed kan de makelaar ook gebruik maken van Move.nl. Je kunt diverse zaken laten invullen door de opdrachtgever en op een veilige manier data delen.

PlanSessie-3.jpg
 
Move.nl/aankoop en aankoopmakelaar
PlanSessie-4.jpg

Je aankoopklant ook voorzien van een Move.nl dossier.

Door de aankoopdrachten te gebruiken in combinatie met Move.nl kan je de aankoopklant eenvoudig op de hoogte houden van ontwikkelingen en bied je overzicht in het aankoopproces.

 
Waarom werken met Realworks?
NickFitters.jpeg
Nick Fitters
Staete Makelaars
4,5sterren.png

Omdat we een betrouwbare partner willen op het gebied van automatisering. Realworks biedt een professioneel en solide pakket waarin al onze panden, relaties, correspondentie en agenda met elkaar in verbinding staan. Het is prettig om niet allerlei losse programma’s te hoeven gebruiken maar één systeem te hebben waarin alles is ondergebracht.

AlexZörner.jpeg
Alex Zörner
VLIEG Makelaars
4sterren.png

Omdat Realworks het beste CRM programma is voor de makelaardij, als je het optimaal benut. Het werkt efficiëntie verhogend, het is klantgericht en het is een overzichtelijk geheel.