SlidersTrainingen5.jpg

Online demo’s

Voor een aantal diensten bieden wij de mogelijkheid om een online demo aan te vragen. Hieronder kun je zien voor welke diensten wij deze mogelijkheid hebben. Middels een online agenda ben je in staat om zelf je demo te plannen. Kies een dag en vervolgens een tijdstip. Na het aanvragen van een online demo ontvang je een e-mail ter bevestiging. 

Online demo's
Online website ombouw sessie

In een online sessie met één van onze webbouwers pas je binnen een uur samen je site aan. De kosten voor deze sessie bedragen 199 euro. Zou u bij de inschrijving een week willen opgeven waarin u in de gelegenheid bent om de online sessie plaatst te laten vinden.

onlinetrainingenHB.jpg
 
Facturatie
demo-facturatieklein.jpeg

Eenvoudig op projectniveau kostenregels toevoegen en met slechts één druk op de knop je factuur genereren? Dat kan met onze Facturatiemodule. Op de factuur worden verschillende gegevens direct verzameld. Denk daarbij aan: Relatiegegevens

Projectgegevens

Courtage

Openstaande kosten

Vervolgens verstuur je de factuur eenvoudig per mail of per post naar je opdrachtgever. Hoe dit werkt? Plan een demo!

 
Facebook Ads

Realworks maakt het mogelijk om betaalde Facebook Campagnes direct vanuit het Realworks-systeem te starten. Tijdens de online demo wordt ingegaan op de voordelen, het gebruik en de eenmalige instellingen.

demo-facebookadsklein.jpeg
 
Realworks Pro
demo-moveaankoopklein.jpeg

Nog efficiënter werken? Dat kan met Realworks pro. Deze module beschikt onder andere over:

Inspectieformulier in de App

RealTransfer

Mailings

Taken

Aankoopdossiers

Sleutel/bordenbord

Voorselectie

Multi Agenda

Nieuwsgierig naar deze uitbreiding? Plan een demo!

 
Waarom werken met Realworks?
NickFitters.jpeg
Nick Fitters
Staete Makelaars
4,5sterren.png

Omdat we een betrouwbare partner willen op het gebied van automatisering. Realworks biedt een professioneel en solide pakket waarin al onze panden, relaties, correspondentie en agenda met elkaar in verbinding staan. Het is prettig om niet allerlei losse programma’s te hoeven gebruiken maar één systeem te hebben waarin alles is ondergebracht.

AlexZörner.jpeg
Alex Zörner
VLIEG Makelaars
4sterren.png

Omdat Realworks het beste CRM programma is voor de makelaardij, als je het optimaal benut. Het werkt efficiëntie verhogend, het is klantgericht en het is een overzichtelijk geheel.