Realworks is een toonaangevende ontwikkelaar en aanbieder van CRM technologie en ICT-diensten voor makelaars en andere vastgoedprofessionals in Nederland.

 


Realworks


 

 

 

Visie


 

De samenleving digitaliseert in snel tempo en consumenten stellen steeds hogere eisen aan de prijs/kwaliteit ratio van producten en diensten. Het bestaansrecht van makelaarskantoren staat en valt met het aantoonbaar kunnen leveren van toegevoegde waarde, het effectief toepassen van digitale instrumenten en het inspelen op veranderende regel- en wetgeving.

Onze visie is dat makelaars hun tijd moeten kunnen besteden aan kerntaken en aandacht voor hun klanten, daarbij vertrouwend op de digitale beschikbaarheid en kwaliteit van beveiligde data, leads, dossiers, afspraken, correspondentie, verkoopinstrumenten en communicatiesystemen.

 

 

Missie


 

Onze missie is om zoveel mogelijk makelaars altijd en overal prettig en effectief te kunnen laten werken. Wij bieden onze klanten werkgemak en efficiency in de uitvoering van hun werk; zodat zij de tijd en ruimte hebben om met plezier te doen waar zij goed in zijn. Realworks werkt voor makelaars.

 

 

Ambitie


 

Het motiveert ons om oplossingen en instrumenten te ontwikkelen voor de vastgoedbranche. Maar we zijn niet de enige partij die technisch innoveert. Er zijn interessante start-ups en ook komen steeds meer data beschikbaar. Daarnaast worden veel tools en applicaties door derden op maat gemaakt voor individuele makelaarskantoren.

Onze ambitie is om door innovatie, procesintegratie en samenwerking met andere marktpartijen de facilitaire hub te zijn voor makelaars en andere vastgoedprofessionals bij het optimaliseren en succesvol uitvoeren van hun bedrijfsprocessen.

 

 

Historie


 

Sinds 2015 is de NVM 100 procent eigenaar van Realworks, de marktleider in kantoorautomatiseringssoftware voor makelaars. Het bedrijf is gestart in 2004 als joint venture tussen de NVM en BaseGroup BV vanuit een bedrijfsverzamelgebouw achter de Overtoom in Amsterdam. In 2016 zijn wij verhuisd naar een nieuw ruimer kantoor aan de Jacob Bontiusplaats in Amsterdam.

De huidige directie bestaat sinds 2016 uit Ronald Klop (CTO), Frank van Velthoven (CCO) en Sha Sohi (CEO) en Rob Seller. In verschillende functies waren zij al werkzaam in de pioniersfase voorafgaand aan de joint venture. Ze vormen een hecht team met hoge ambitie, een heldere focus en een zeer sterke betrokkenheid bij hun klanten. Met de nieuwe huisvesting, eigendomsconstructie en directie zijn de drempels weggenomen om invulling te geven aan het Realworks van morgen. Een excellerende organisatie ten dienste van de makelaars.

Realworks werkt inmiddels voor ruim 2.700 makelaarskantoren, zowel voor NVM-leden als niet NVM-leden. Iedere dag maken er 14.000 vastgoedprofessionals actief gebruik van onze producten en diensten. Wij monitoren maandelijks de klanttevredenheid. Onze klanten beoordelen de kwaliteit over 2018 met een 8.0. We zien dat klanten meer tevreden zijn naarmate ze meer diensten van ons afnemen en deze ook daadwerkelijk gebruiken. Met 50 knappe koppen en creatieve geesten werken wij dagelijks aan het verbeteren van deze score.

 

 

 

 


Directie 

Sha Sohi

CEO

06 - 25 01 85 64
sha@realworks.nl

 

Frank van Velthoven

Commercieel directeur

06 - 26 37 89 60
frank@realworks.nl

 

Ronald Klop

CTO


ronald@realworks.nl

 

Rob Seller

Manager Product & Relations

06 - 24 27 96 94
rob@realworks.nl

 

 

 

 

 

 Benieuwd naar de mogelijkheden?

 
 


Neem contact op met één van onze Accountmanagers voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

> contact