top of page

Nu beschikbaar: online biedlogboek



Vooruitlopend op de eventuele nieuwe wet- en regelgeving vanuit de overheid rondom transparant bieden, introduceren we samen met de NVM "het Biedlogboek" binnen Move.nl.


Vanaf nu kun je het online biedlogboek op aanvraag vrijgeven voor de verkoper en (kandidaat-)koper in Move.nl. Hiermee kan je als makelaar inzage geven in de ontvangen biedingen, zodra de woning is verkocht. Wij bieden je deze nieuwe optie kosteloos aan binnen elk Move.nl dossier!


Hoe werkt het?

Op aanvraag van een kandidaat-koper die een bieding heeft uitgebracht kan je het biedlogboek vrijgeven via Move.nl bezichtiging. Voorwaarde is dat de woning de status verkocht heeft. Het biedlogboek is ook beschikbaar voor de verkoper via Move.nl verkoop.



Bod met status overeenstemming

Er kan één bieding van hetzelfde project gewijzigd worden naar status 'overeenstemming'. Deze bieding wordt in een apart kader getoond in het biedlogboek zodat het voor de kandidaat-koper(s) duidelijk is welk bod de gunning van de verkoper heeft gekregen.



Geanonimiseerd biedlogboek

Het biedlogboek is volledig anoniem. Om de biedingen terug te kunnen vinden in het CRM wordt er gebruik gemaakt van een BiedersID en BiedingsID. Er staat enkel met ja/nee aangegeven of er voorwaarden van toepassing zijn. Inhoudelijke opmerkingen worden niet getoond.



Biedingstermijn

Een paar maanden geleden hebben wij de biedingstermijn geïntroduceerd. Als er voor het biedproces gebruik is gemaakt van een biedingstermijn, wordt dit ook getoond in het biedlogboek inclusief eventuele wijzigingen.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page