top of page

Realworks is een jonge, dynamische organisatie met tech-oplossingen voor makelaarskantoren. Al 80% van de Nederlandse makelaars maakt gebruik van de producten en diensten van Realworks. Sinds 2004 zijn wij het eerste online CRM voor makelaars in Nederland en zijn uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele partner met naast ons CRM, een mobiele app en woonplatform Move.nl met transparant biedlogboek binnen handbereik.

Wie zijn wij?

Realworks werkt voor makelaars

Realworks
Visie

De samenleving digitaliseert in snel tempo en consumenten stellen steeds hogere eisen aan de prijs/kwaliteit ratio van producten en diensten. Het bestaansrecht van makelaarskantoren staat en valt met het aantoonbaar kunnen leveren van toegevoegde waarde, het effectief toepassen van digitale instrumenten en het inspelen op veranderende regel- en wetgeving.

 

Onze visie is dat makelaars hun tijd moeten kunnen besteden aan kerntaken en aandacht voor hun klanten, daarbij vertrouwend op de digitale beschikbaarheid en kwaliteit van beveiligde data, leads, dossiers, afspraken, correspondentie, verkoopinstrumenten en communicatiesystemen.

RW-visie.jpg
RW-visie
Missie
RW-missie.jpg

Realworks werkt voor makelaars. Onze missie is om alle betrokkenen binnen de makelaarsbranche slimmer, sneller en makkelijker te laten samenwerken bij een vastgoedtransactie. We leveren alles onder één dak en nemen je als makelaar bij de hand. Zodat jij grip op het hele proces houdt, altijd actuele informatie hebt en je als makelaar het kloppende hart blijft binnen de vastgoedsector. 

RW-missie
Ambitie

Onze eigen ambitie is dat Realworks samen met Move.nl in 2025 het kloppend hart vormt van alle vastgoedtransacties in Nederland. 

RW-ambitie.jpg
RW-ambitie
Historie
RW-historie.jpg

Sinds 2015 is de NVM 100 procent eigenaar van Realworks, de marktleider in kantoorautomatiseringssoftware voor makelaars. Het bedrijf is gestart in 2004 als joint venture tussen de NVM en BaseGroup BV vanuit een bedrijfsverzamelgebouw achter de Overtoom in Amsterdam. In 2016 zijn wij verhuisd naar een nieuw ruimer kantoor aan de Jacob Bontiusplaats in Amsterdam.

 

De huidige directie bestaat sinds 2016 uit Ronald Klop (CTO), Frank van Velthoven (CCO) en Sha Sohi (CEO) en Rob Seller. In verschillende functies waren zij al werkzaam in de pioniersfase voorafgaand aan de joint venture. Ze vormen een hecht team met hoge ambitie, een heldere focus en een zeer sterke betrokkenheid bij hun klanten. Met de nieuwe huisvesting, eigendomsconstructie en directie zijn de drempels weggenomen om invulling te geven aan het Realworks van morgen. Een excellerende organisatie ten dienste van de makelaars.

 

Realworks werkt inmiddels voor ruim 4.300 makelaarskantoren, zowel voor NVM-leden als niet NVM-leden. Iedere dag maken er 15.000 vastgoedprofessionals actief gebruik van onze producten en diensten.Wij kennen de markt als geen ander en werken samen met relevante partijen voor makelaars. De mix van medewerkers met een ICT-, makelaars-, commerciële en bedrijfseconomische achtergrond zorgt voor een solide team dat elke dag voor de klanten van Realworks klaar staat. Ons hechte team, met meer dan 80 knappe koppen, werkt elke dag aan onze gezamenlijke missie.

RW-historie
Directie
(Koppel)partners
partnernvm.png
Vidua Wonen (1).png
partner_mva.png
partner_funda.png
partner-_AvV_RGB.jpg
Brainbay.jpeg
partner-destiny.png
partner_fundainbusiness.png
partner-youtube.png
partner_viewie.png
partner_movingdigital.png
partner_fundalandelijk.png
partner-twitter.png
partner_vbo.png
partner_huur.png
partner nexxtmove.png
partner-fb_ads.png
partner_ventu.png
partner_huislijn.png
partner_era.png
partner-facebook.png
partner_vastgoedpro.png
partner_gm.png
partner_docusign.png
partner_y.png
partner_pararius.png
partner_gateway.png
logo.png
RW-directie
RW-partners
bottom of page