Slider Wie zijn wij.jpg

Wie zijn wij?

Realworks is een toonaangevende ontwikkelaar en aanbieder van CRM technologie en ICT-diensten voor makelaars en andere vastgoedprofessionals in Nederland.

Realworks
Visie

De samenleving digitaliseert in snel tempo en consumenten stellen steeds hogere eisen aan de prijs/kwaliteit ratio van producten en diensten. Het bestaansrecht van makelaarskantoren staat en valt met het aantoonbaar kunnen leveren van toegevoegde waarde, het effectief toepassen van digitale instrumenten en het inspelen op veranderende regel- en wetgeving.

 

Onze visie is dat makelaars hun tijd moeten kunnen besteden aan kerntaken en aandacht voor hun klanten, daarbij vertrouwend op de digitale beschikbaarheid en kwaliteit van beveiligde data, leads, dossiers, afspraken, correspondentie, verkoopinstrumenten en communicatiesystemen.

RW-visie.jpg
 
Missie
RW-missie.jpg

Onze missie is om zoveel mogelijk makelaars altijd en overal prettig en effectief te kunnen laten werken. Wij bieden onze klanten werkgemak en efficiency in de uitvoering van hun werk; zodat zij de tijd en ruimte hebben om met plezier te doen waar zij goed in zijn. Realworks werkt voor makelaars.

 
Ambitie

Door het gebruik van de tools van Realworks kan de makelaar toegevoegde waarde blijven bieden.

RW-ambitie.jpg
 
Historie
RW-historie.jpg

Sinds 2015 is de NVM 100 procent eigenaar van Realworks, de marktleider in kantoorautomatiseringssoftware voor makelaars. Het bedrijf is gestart in 2004 als joint venture tussen de NVM en BaseGroup BV vanuit een bedrijfsverzamelgebouw achter de Overtoom in Amsterdam. In 2016 zijn wij verhuisd naar een nieuw ruimer kantoor aan de Jacob Bontiusplaats in Amsterdam.

 

De huidige directie bestaat sinds 2016 uit Ronald Klop (CTO), Frank van Velthoven (CCO) en Sha Sohi (CEO) en Rob Seller. In verschillende functies waren zij al werkzaam in de pioniersfase voorafgaand aan de joint venture. Ze vormen een hecht team met hoge ambitie, een heldere focus en een zeer sterke betrokkenheid bij hun klanten. Met de nieuwe huisvesting, eigendomsconstructie en directie zijn de drempels weggenomen om invulling te geven aan het Realworks van morgen. Een excellerende organisatie ten dienste van de makelaars.

 

Realworks werkt inmiddels voor ruim 3.500 makelaarskantoren, zowel voor NVM-leden als niet NVM-leden. Iedere dag maken er 15.000 vastgoedprofessionals actief gebruik van onze producten en diensten. Wij monitoren maandelijks de klanttevredenheid. Onze klanten beoordelen de kwaliteit over 2018 met een 8.0. We zien dat klanten meer tevreden zijn naarmate ze meer diensten van ons afnemen en deze ook daadwerkelijk gebruiken. Met 50 knappe koppen en creatieve geesten werken wij dagelijks aan het verbeteren van deze score.

 
Directie
directie2.png

Frank van Velthoven

Commercieel directeur

06 26 37 89 60

frank@realworks.nl

directie3.png

Ronald Klop

CTO

ronald@realworks.nl

directie4.png

Rob Seller

Manager Product & Relations

06 24 27 96 94

rob@realworks.nl

(Koppel)partners
partnernvm.png
partner_woonplein.png
partner_mva.png
partner_gm.png
partner_era.png
partner-_AvV_RGB.jpg
partner_woonaccent.png
partner-destiny.png
partner_gateway.png
partner_docusign.png
partner-youtube.png
partner_viewie.png
partner_movingdigital.png
partner_funda.png
logo.png
partner-twitter.png
partner_vbo.png
partner_kotw.png
partner_fundainbusiness.png
partner-fb_ads.png
partner_ventu.png
partner_jaap.png
partner_fundalandelijk.png
partner-facebook.png
partner_vastgoedpro.png
partner_huur.png
partner_factotum.png
partner_y.png
partner_pararius.png
partner_huislijn.png
partner nexxtmove.png