SliderExpats.jpg

Omdat wij ook Engelstalige klanten hebben

Onze API’s bieden vrijheid voor ondernemers. Realworks werkt met een groot aantal vaste partners aan een solide dienstenpakket voor de makelaardij. We bieden daarnaast de mogelijkheid om met andere ontwikkelaars te werken door gebruik te maken van onze API’s. Bijvoorbeeld om objectinformatie vanuit Realworks te kunnen tonen in een website van een zelf gekozen webbouwer. Het Realworks API platform geeft keuzevrijheid bij het delen van data uit het CRM met andere marktpartijen. De afkorting API staat voor Application Programming Interface. Een API maakt het mogelijk om andere systemen en software toegang tot ons systeem te bieden. Zo kunnen verschillende systemen met elkaar communiceren en gegevens uitwisselen.

 

Developers API portal

Een door de makelaar geselecteerde ontwikkelaar kan zich registreren op de Realworks Developers API portal: developers.realworks.nl. Hier staat alle informatie over de beschikbare API’s en het gebruik van een developer-ID. Na afname van een API door de makelaar in de Realworks CRM Marketplace kan de ontwikkelaar met zijn developer-ID de koppeling tot stand brengen. Er zijn per API verschillende niveaus waarop een makelaar data vrij kan geven.

De beschikbare Realworks API’s
Wonen API

Met de Wonen API kun je woonobjecten die in het CRM zijn ingevoerd uit de database exporteren. Leads kun je importeren in de database, zodat daar meteen mee gewerkt kan worden (contact aanvragen, brochure aanvragen). Statistieken zijn ook te importeren.
 

Hierdoor is er meteen overzicht hoe vaak een woonobject is bekeken of hoe vaak er leads zijn binnengekomen. Het is ook mogelijk om met de Wonen API zoekopdrachten in het CRM te importeren.

22-API-01-wonen.jpg
 
Business API
23-API-02-business.jpg

Met de Business API kun je businessobjecten die in het CRM zijn ingevoerd uit de database exporteren. Leads kun je importeren in de database, zodat daar meteen mee gewerkt kan worden (contact aanvragen, brochure aanvragen).

 

Statistieken zijn ook te importeren. Hierdoor is er meteen overzicht hoe vaak een bedrijfsobject is bekeken of hoe vaak er leads zijn binnengekomen.

 
Nieuwbouw API

Met de Nieuwbouw API kun je nieuwbouwprojecten en de daarbij behorende bouwtypes en bouwnummers die in het CRM zijn ingevoerd uit de database exporteren. Prospectinformatie kun je importeren. Met responses kun je een contactaanvraag importeren in het CRM, zodat hier direct mee verder gewerkt kan worden.

 

Statistieken zijn ook te importeren in het CRM. Hierdoor is er meteen overzicht hoe vaak een nieuwbouwobject is bekeken of hoe vaak een nieuwbouwobject is gevonden.

24-API-03-nieuwbouw.jpg
 
Relatie API
25-API-04-relatie.jpg

De Relatie API geeft toegang tot de relaties die zijn ingevoerd in het CRM (Particulieren, Bedrijven en Contactpersonen). Relaties worden pas zichtbaar als deze ook daadwerkelijk zijn vrijgegeven voor uitwisseling met de API. Je kunt kenmerken toevoegen aan een relatie,deze zijn ook te exporteren.

 

Met Relatie API kun je ook importeren of een relatie wel of niet een nieuwsbrief wil ontvangen.

 
Agenda API

Met de Agenda API heb je toegang tot alle afspraken die geïmporteerd zijn in het CRM. Via het inzageniveau kun je bepalen welke afspraken inhoudelijk zichtbaar zijn.

26-API-05-agenda.jpg
 
Taken API
27-API-06-taken.jpg

Met de Taken API kun je taken die zijn ingevoerd in het CRM uit de database exporteren. Via het inzageniveau bepaal je welke taken zichtbaar zijn.

 
Facturen API

Met de Facturen API kun je facturen die zijn afgerond in het CRM uit de database exporteren. Via de Facturen API zijn ook de grootboekgegevens beschikbaar.

28-API-07-facturen.jpg
 
Waarom werken met Realworks?
Pascalvlemmix.JPG
Pascal Vlemmix
Hypodomus Eindhoven

Omdat de CRM oplossingen van Realworks de dagelijkse hectiek van het hedendaagse makelaarsvak een stuk aangenamer maken. 's Avonds en in het weekend overal alle actuele informatie tot je beschikking hebben is een must voor de moderne makelaar. Als grootste NVM-er in het Eindhovense is dit voor ons essentieel om koploper in de lokale markt te blijven. Wij ervaren de ondersteuning van Realworks hierbij als onmisbaar.