top of page
SlidersTrainingen5.jpg

Haal meer uit Realworks

Realworks demo's

Wil je meer weten over alles wat Realworks en Move.nl te bieden heeft? Of werk je er al mee en wil je er meer uithalen? Vraag één of meerdere gratis demo’s aan of plan ze in.

Move.nl/verkoop

Wil jij ook tijd besparen en jouw klant gebruiksgemak laten ervaren? Bijvoorbeeld door het invullen van de vragenlijst, de lijst van zaken en het digitaal tekenen van de opdracht tot dienstverlening.

18-Move-verkoop.jpg
Move.nl/koop en bezichtiging

Tijdens de demo laten we je zien hoe een koper en bezichtiger Move.nl kunnen gebruiken en hoe jij tijd bespaart. Denk bijvoorbeeld aan het (AVG proof) makkelijk delen van data .

17-Move-koop.jpg
Move.nl/business

Voor Bedrijfsmatig onroerend goed kan de makelaar ook gebruik maken van Move.nl. Zo kun je diverse zaken digitaal laten invullen door de Business opdrachtgever en op een veilige manier data delen.

21-Move-business.jpg
Move.nl/aankoop en aankoopmakelaar
19-Move-aankoop.jpg

Met deze module kun je je aankoop klant ook voorzien van een Move.nl dossier zo hou je je klant automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen en bied je overzicht in het aankoopproces.

Realworks CRM Facturatie
demo-facturatieklein.jpeg

Genereer met slechts één druk op de knop je factuur met onze Facturatiemodule. Op de factuur worden verschillende gegevens direct verzameld. Denk daarbij aan relatiegegevens, projectgegevens, courtage en openstaande kosten. Vervolgens verstuur je de factuur eenvoudig per mail of per post naar je opdrachtgever. Hoe dit werkt?

Realworks CRM Facebook Ads

Realworks maakt het mogelijk om Facebook Advertentiecampagnes direct vanuit het CRM te starten. Tijdens de demo gaan we in op de voordelen, het gebruik en de eenmalige instellingen.

demo-facebookadsklein.jpeg
Realworks Pro
demo-moveaankoopklein.jpeg

Nog efficiënter werken? Dat kan met Realworks pro. Deze module beschikt onder andere over:

Inspectieformulier in de App

RealTransfer

Mailings

Taken

Aankoopdossiers

Sleutel/bordenbord

Voorselectie

Multi Agenda

Nieuwsgierig naar deze uitbreiding? Plan een demo!

Waarom werken met Realworks?
Pascalvlemmix.JPG
Pascal Vlemmix
Hypodomus Eindhoven

Omdat de CRM oplossingen van Realworks de dagelijkse hectiek van het hedendaagse makelaarsvak een stuk aangenamer maken. 's Avonds en in het weekend overal alle actuele informatie tot je beschikking hebben is een must voor de moderne makelaar. Als grootste NVM-er in het Eindhovense is dit voor ons essentieel om koploper in de lokale markt te blijven. Wij ervaren de ondersteuning van Realworks hierbij als onmisbaar.

bottom of page