top of page
RJ22-7-RW-9116-D.jpeg

Move.nl online woonplatform

Realworks werkt voor makelaars

De consument van vandaag is mondig en wil 24/7 service en toegevoegde waarde ervaren. Met het woonplatform Move.nl van Realworks spelen makelaars efficiënt in op de behoefte van hun relaties om het verkoop/aankoopproces te volgen en daar ook invloed op uit te oefenen. Opdrachtgevers (verkopers) en kopers kunnen online hun digitale woningdossier bekijken, opmerkingen plaatsen, notificaties ontvangen, opdracht tot dienstverlening ondertekenen en AVG-proof informatie, formulieren en legitimaties up- én downloaden.

 

Afhankelijk van de autorisatie door de makelaar hebben hun relaties toegang tot meer of minder gegevens. Afspraken, ingesproken verslagen, e-mails, documenten, taken, telefoongesprekken, biedingen en alle contactmomenten zijn per item vrij te geven. Door Move.nl trekt de makelaar samen op met verkopende en kopende partijen. Dit verbetert de samenwerking, vergroot de betrokkenheid, versnelt het proces en maakt het afhandelen van de verkoop en/of aankoop makkelijker. Realworks werkt voor makelaars.

 

Your next Move in the rental and property market! Speciaal voor expats en Engelstaligen is er van het Move.nl platform ook een Engelstalige versie beschikbaar.

MoveNW-RGB_edited_edited.png
Hét online woonplatform voor de makelaardij
Move.nl verkoop

De consument wil nauw betrokken zijn bij het verkooptraject. Samen met hun makelaar willen zij het spel spelen om hun woning zo goed mogelijk aan de man te brengen. Met het Move.nl verkoop dossier zijn verkopers continue op de hoogte. Van prospect naar aanmeldfase, van beschikbaar tot transport.

 

Voor alle verschillende fases zijn er binnen move.nl verkoop handige tools waarmee je uw verkoper kunt voorzien van informatie. Zo kunnen verkopers invloed uitoefenen en meewerken aan de verkoop van de woning.

18-Move-verkoop.jpg
move-verkoop
Move.nl aankoop
19-Move-aankoop.jpg

Het zoeken en aankopen van een volgende woning kan voor de consument een stuk prettiger verlopen als de makelaar Move.nl aankoop gebruikt. Gevonden objecten zijn in het online dossier direct zichtbaar. De gehele documentenstroom en verslaglegging van bekeken woningen kan via dit dossier lopen. Je verbetert de samenwerking en kunt sneller schakelen.

 

Voor zowel de koper als de makelaar zal dit online platform sterk bijdragen aan een prettig en vooral overzichtelijk aankoopproces.

move-aankoop
Move.nl koop

Nadat de woning is verkocht moeten er nog veel zaken geregeld worden met de koper. Het aanleveren van personalia, het uploaden van ID maar ook het verstrekken van de juiste documentatie. Move.nl koop maakt de afhandeling van het verkoopproces een stuk gemakkelijker.

 

Samen met verkopende en kopende partij en de betrokken professionals wordt er snel en efficiënt samengewerkt om de formele zaken en overdracht af te handelen.

17-Move-koop.jpg
move-koop
Move.nl huur
22-move-huur.jpg

Bij het verhuren van objecten wordt er vertrouwelijke informatie aangereikt door kandidaat huurders, bijvoorbeeld om aan te tonen dat men aan de inkomensnorm voldoet. Voorkom dat documenten in verkeerde handen vallen met Move.nl huur. In dit online huurdossier kunnen kandidaat huurders hun persoonsgegevens veilig invullen én AVG-proof een ID bewijs met salarisstrook of bewijs van eigen vermogen uploaden. De betrokkenen ontvangen notificaties van handelingen in het dossier.

Naast alle objectinformatie (tekst, beeld en te downloaden documenten) zijn ook de bezichtigingsafspraken in het dossier zichtbaar voor de kandidaat huurder. De verhuurmakelaar kan per woning voor iedere kandidaat huurder een account aanmaken. Met Move.nl/huur kun je het verhuurtraject eenvoudig en overzichtelijk aansturen. Speciaal voor expats is er óók van deze module een Engelstalige versie beschikbaar.

move-huur
Move.nl business

Het online klantendossier voor business is breed inzetbaar en stelt bedrijfsmakelaars in staat om AVG-proof met opdrachtgevers te communiceren. Vanuit Business dossiers kun je klantendossiers aanmaken voor verhuur, aanhuur, verkoop, aankoop, taxatie, verkoop/verhuur, beheer en consultancy. Om bijvoorbeeld veilig en gemakkelijk documenten te delen, legitimatie te uploaden en anonimiseren en persoonsgegevens te laten controleren en aanvullen. Of om vrijgegeven werkzaamheden te kunnen inzien. Alle informatie en contactgegevens zijn zo voor de opdrachtgever geordend en op een centrale plek beschikbaar.

21-Move-business.jpg
move-business
Move.nl bezichtiging
20-Move-bezichtigingen.jpg

Eenvoudig afspraken plannen en een handig overzicht met alle relevante informatie voor de betrokkenen. Acties kunnen soepel opgevolgd worden. Als bezichtigingen verzet of geannuleerd zijn volgt een notificatie. De bezichtiger kan na ontvangst van de toegangscode gegevens aanvullen en vrijgegeven documenten downloaden. De makelaar ziet wie wanneer welke informatie heeft gedownload.

 

Ook kun je een online bezichtiging of virtuele tour inplannen en zo samen door de woning lopen. Bij belangstelling kan men een bieding doen die gelijk verwerkt wordt in de biedingsmodule van Realworks. Move.nl bezichtiging biedt overzicht, gebruiksgemak en tijdswinst voor bezichtiger, verkoper en makelaar.

move-bezichtiging
Move.nl biedingen

Binnen Move.nl bezichtigingen, kan men bij belangstelling een bod uitbrengen dat gelijk verwerkt wordt in de biedingsmodule. 

Als makelaar kun je een biedingstermijn aan een object toevoegen; zo is het voor kandidaat-kopers duidelijk tot wanneer ze kunnen bieden. Na het verstrijken van deze termijn kunnen biedingen via de module niet meer uitgebracht worden. 
Met deze functie kunnen makelaars nog gemakkelijker Move.nl inzetten voor de ‘bieden bij inschrijving’ trajecten. Alle biedingen kunnen worden gedeeld met de verkopers (via Move.nl verkoop). 

Inmiddels is Move.nl uitgegroeid tot het grootste platform van Nederland voor het afhandelen van online biedingen. De komende maanden blijven we werken aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten met een gecertificeerd biedproces als einddoel.

09-RealworksMovenl2 kopiëren.jpg
move biedingen
Move.nl biedlogboek
08-iStock-589544736.jpg

Met het Move.nl biedlogboek voldoet jouw verkoopproces volledig aan de nieuwe wet- en regelgeving rondom transparant bieden, die per 1 januari 2023 van kracht is. In samenwerking met de NVM hebben we hard gewerkt aan een online biedlogboek dat optioneel en gratis is voor gebruik binnen elk Move.nl dossier.

Het Move.nl biedlogboek biedt een digitaal overzicht van alle ontvangen biedingen op een woning. Hiermee kun je inzicht bieden in welke biedingen er zijn ingezonden en ingevoerd, met of zonder gebruik van een biedingstermijn, nadat de woning verkocht is.
 

In het Move.nl biedlogboek staan de volgende onderdelen:

  • Alle biedingen (geanonimiseerd) met exacte datum invoer weergave

  • De hoogte van elk bod en of er sprake is van eventuele voorwaarden

  • Het winnende bod

move-biedlogboek
Waarom werken met Realworks?
Pascalvlemmix.JPG
Pascal Vlemmix
Hypodomus Eindhoven

Omdat de CRM oplossingen van Realworks de dagelijkse hectiek van het hedendaagse makelaarsvak een stuk aangenamer maken. 's Avonds en in het weekend overal alle actuele informatie tot je beschikking hebben is een must voor de moderne makelaar. Als grootste NVM-er in het Eindhovense is dit voor ons essentieel om koploper in de lokale markt te blijven. Wij ervaren de ondersteuning van Realworks hierbij als onmisbaar.

bottom of page