CRM

 


Dagelijks loggen meer dan 2.700 makelaarskantoren voor hun relatiebeheer in bij Realworks. Alle relaties, kenmerken en projecten zijn volledig beschikbaar en bewerkbaar vanuit één dashboard. Verschillende modules zoals bijvoorbeeld factureren, administratie en buurtmailingen (digitaal en print) zijn aanvullend af te nemen.

Slimme applicaties maken het mogelijk om effectief en uniform te werken. Papierloos dus en naar wens gestructureerd op basis van kantoorprocessen als verkoop, aankoop, taxaties, verhuur, nieuwbouw, Vastgoedmanagement, agrarisch en bedrijfs onroerendgoed. Correspondentie (inclusief volledig geïntegreerd mailapplicatie), afspraken (agenda, contactmomenten), taken (To-Do lijsten) en handige templates zijn integraal binnen het Realworks CRM gekoppeld. 


Vakgebieden


 

 

 

 

 

 
  Realworks
in de media 

 

 


Modules


 

 

 

Wonen


 
Iedere dag maken 14.000 makelaars en vastgoedprofessionals actief gebruik van ons CRM. Wij bieden onze klanten werkgemak en efficiency in de uitvoering van hun werk. Zij vertrouwen op de beschikbaarheid en kwaliteit van beveiligde data en instrumenten voor adequaat klantcontact, zodat zij de tijd en ruimte hebben om met plezier te doen waar zij goed in zijn.

In het CRM staat via de NVM uitwisseling alle informatie rondom woningen in portefeuille en objecten van collega makelaars. Via één dashboard hou je overzicht. Bijvoorbeeld over de status van lopende opdrachten, contactmomenten, afspraken en het sleutel- en bordenbord. Hou zoekers geautomatiseerd op de hoogte van het relevante aanbod en plaats vanuit het CRM advertenties op Facebook. Maak de perfecte match binnen de zoekcriteria van je klant en leg alles vast binnen het aankoopdossier.

 

 

Business


 
Ook voor de bedrijfsmakelaardij (BOG) is het Realworks CRM ideaal. Je voert slechts één keer een relatie in, je koppelt deze aan projecten en bouwt zo verbanden en historie op. Met een klik heb je een compleet overzicht per klant of object. De objecten kunnen los worden aangemaakt of worden samengevoegd als er meerdere opdrachten voor een opdrachtgever zijn.

Alle administratieve processen zijn zichtbaar. Via de dagelijkse mutatielijsten heb je inzicht in alle mutaties in het ingestelde gebied en uiteraard kun je ook de zoekers op de hoogte houden van het nieuwe aanbod via de zoekopdrachten. Standaard kantoorprocessen en taken, bijvoorbeeld de opstart van een verkooptraject, kunnen vastgelegd worden in een workflow. Hiermee krijg je inzicht in welk stadium het project zicht bevindt en bij welke medewerker de vervolgactie ligt. De status en mate van urgentie geef je aan met kleuren.

 

 

Nieuwbouw


 
Voor nieuwbouwprojecten gebruik je de Realworks CRM nieuwbouwmodule. Deze module maakt het mogelijk om objecten in te voeren en door te plaatsen naar Tiara, Funda of de eigen website. Responses komen direct in de prospectmodule terecht. Hier kun je relaties volgen van geïnteresseerd tot optant en koper. Gebruik de tools voor facturatie en om overzichten te verstrekken aan ontwikkelaars. Of voor het printen van flyers en versturen van gerichte gepersonaliseerde mailings. Je deelt je relaties in op doelgroepen aan de hand van kenmerken. Dat werkt snel en eenvoudig.

De Agenda is geïntegreerd binnen het CRM waardoor je makkelijk relaties en projecten aan het agendapunt kunt koppelen. Zo bouw je zowel bij de relatie als bij het project historie op. Het invoeren van afspraken is eenvoudig en gaat zowel via de computer als via de app op je smartphone.

 

 

Agrarisch & landelijk vastgoed


 
Met de Realworks AL&V module is het mogelijk om Agrarische objecten in te voeren en te beheren. Er is een speciale NVM uitwisseling waarmee alle nieuwe aanmeldingen en transacties zichtbaar zijn. Naast de agenda is ook de e-mail volledig geïntegreerd binnen het Realworks CRM. De gekoppelde relatie ontvangt na het plannen van een afspraak direct een gepersonaliseerde afspraakbevestiging. Per mail kun je aangeven wie de inhoud kan lezen: privé, directie of iedereen.

Ontvang direct notificaties bij nieuw binnengekomen e-mail en archiveer inkomende en uitgaande e-mail met een muisklik onder de relatie en/of het project. Voor alle dagelijkse situaties in de vastgoedwereld zijn er voorbeeld templates welke geheel in de eigen huisstijl zijn aan te passen. Het gebruik van templates bespaart tijd en zorgt voor een eenduidige werkwijze binnen het kantoor.

 

 

 

 

Waarom werken met Realworks?


Nick Fitters
Staete Makelaars

Omdat we een betrouwbare partner willen op het gebied van automatisering. Realworks biedt een professioneel en solide pakket waarin al onze panden, relaties, correspondentie en agenda met elkaar in verbinding staan. Het is prettig om niet allerlei losse programma's te hoeven gebruiken maar één systeem te hebben waarin alles is ondergebracht.

4,5

Alex Zörner
Vlieg Makelaars

Omdat Realworks het beste CRM programma is voor de makelaardij, als je het optimaal benut. Het werkt efficiëntie verhogend, het is klantgericht en het is een overzichtelijk geheel.

4

 

 Benieuwd naar de mogelijkheden?

 
 


Neem contact op met één van onze Accountmanagers voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

> contact