top of page
SliderLeadfunnel.jpg

Omdat wij leads om willen zetten in business

Realworks Leadfunnel

Realworks Leadfunnel is een nieuw desktopproduct voor instroom, overzicht en opvolging van leads. Het biedt makelaarskantoren het complete plaatje voor het stap voor stap begeleiden van mogelijke klanten in hun eigen tempo. Dit maakt het leuker en makkelijker om structureel te werken aan cross-sales en het verkrijgen van opdrachten. Alle CRM-gebruikers kunnen de komende periode kennismaken met deze dienst. Voor Pro-klanten is Realworks Leadfunnel inbegrepen in het pakket.

Realworks Leadfunnel: met het complete plaatje zet je leads om in business
07Leads.jpg
Meer informatie en instructies Realworks Leadfunnel

Creëer als makelaarsteam samen meer en betere kansen door leads structureel op te volgen. Dat is goed voor de spirit én voor de business. Klik hier voor een korte video over het product. In het CRM vind je bij support de FAQ’s en ook het webinar. Daarnaast is het uiteraard altijd mogelijk om een afspraak in te plannen met de accountmanager voor ondersteuning op maat en advies hoe je het maximale rendement haalt uit Realworks Leadfunnel.

Zet je leads om in business met Realworks Leadfunnel!
Instroom leads

Vanuit verschillende systemen en platforms kunnen leads binnenkomen in de leadfunnel. De instroom van leads kan handmatig en geautomatiseerd via je eigen website, maar ook via alle (landelijke) portals waar we een koppeling mee hebben zoals Funda. Er zullen steeds meer leadkanalen worden aangesloten.

01Leads.jpg
Anchor 1
Overzicht en slepen met leads
02Leads.jpg

Het dashboard met kolommen geeft een duidelijk overzicht van al jullie leads. Je kunt de status van de leads eenvoudig veranderen door deze naar een andere kolom te slepen met status Nieuw, Contact, Opvolging en Afgerond. Als de lead is afgerond geef je aan of deze ‘geslaagd’ of ‘niet geslaagd’ is afgerond. Medewerkers van verschillende afdelingen als Verkoop, Taxatie, Verhuur en Nieuwbouw kunnen elkaar soepel leads doorspelen. Zo versterk je elkaar!

Anchor 2
Opvolging leads

Bij het verplaatsen van een lead wordt gevraagd om een relatie aan te maken, opmerkingen en een leadlabel toe te voegen en een nieuw actiemoment vast te leggen. Zo blijven de leads en de te ondernemen acties in beeld en zal een mogelijke opdrachtgever de aandacht krijgen die deze verdient. Een lead kan ook gekopieerd en gekenmerkt worden met een ander label, want een koper kan bijvoorbeeld ook een lead zijn voor Verkoop, Hypotheek of Taxatie.

03Leads.jpg
Anchor 3
Elk gewenst overzicht
05Leads.jpg

De leadlabels zijn te onderscheiden in Koop, Verkoop, Verhuur, Huur, Aankoop, Taxatie en Hypotheek.

Je kunt in het scherm leads filteren op vestiging, medewerker, herkomst en project.

Anchor 4
Aan de slag!

Je kunt direct met Realworks Leadfunnel in het CRM aan de slag. Ga naar de responses module onder het kopje webdiensten. Rechts van de zoekfilters staat het leads icoon. Met één klik activeer je hier Realworks Leadfunnel voor je kantoor.

08Leads-2.jpg
Tijdelijk terug naar Responses
06Leads.jpg

Het is tijdelijk nog mogelijk om de Realworks Leadfunnel module terug te zetten naar responses. Klik op het ‘R’ icoontje rechts bovenin bij leads en responses wordt weer geactiveerd. Let wel op. Dit zal voor de gehele organisatie gelden.

bottom of page