Slider consultancy op maat2.jpg

Maatwerk trainingen

Heb je het idee dat je onderdelen niet optimaal benut of dat het kantoor kansen laat liggen? Schakel dan één van onze consultants in en bekijk samen waar jij (en of jouw team) op getraind kan worden. 

Maatwerk trainingen 

Naast ons vaste aanbod van trainingen, webinars en e-learning modules kunnen onze consultants ook een training op maat geven. Ze bespreken met jouw kantoor jullie wensen en verzorgen hiervoor een speciale training. De trainingen zijn te volgen op ons kantoor in Amsterdam of op een door jouw kantoor te bepalen locatie. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan consultancy@realworks.nl

Consultants
consultant_robin_01.png

Robin Kuip

Consultant

06 14 59 77 45

robin@realworks.nl

consultant_nicky_01.png

Nicky van Zon-Boen

Consultant

06 11 83 93 25

nicky@realworks.nl

acm_menso.jpeg

Menso van Westrhenen

Consultant

06 14 31 21 13

menso@realworks.nl

Waarom werken met Realworks?
review-Meermakelaars-compressor.jpeg
Annemieke Vermeer- Van Zetten
Meer Makelaar Rhenen
5sterren.png

Het Utrechtse Meer Makelaar Rhenen heeft twee vestigingen. Annemieke Vermeer- Van Zetten (secretaresse) begeleidde in de periode september-oktober 2017 het proces met Realworks om efficiënter gebruik te maken van het bestaande CRM.

review-vanthof-compressor.jpeg
Babette van Niekerk
Van ‘t Hof makelaardij
4sterren.png

Bij Van 't Hof makelaardij in Zuid-Holland is Babette van Niekerk samen met een collega-officemanager verantwoordelijk voor de werkprocessen. In het najaar van 2015 kwam zij in dienst om met de vier kantoren naar een uniforme manier van werken te gaan.

review-boekenoffermans-compressor.jpeg
Martijn Weerts
Boek & Offermans makelaars
5sterren.png

Boek & Offermans makelaars maakt al geruime tijd gebruik van het CRM systeem van Realworks. Het Limburgse kantoor heeft vier vestigingen en is aangesloten bij Dynamis. Martijn Weerts (marketing & communicatie) werkt sinds een jaar bij Boek & Offermans.