top of page
Slider consultancy op maat2.jpg

Maatwerk trainingen

Heb je het idee dat je onderdelen niet optimaal benut of dat het kantoor kansen laat liggen? Schakel dan één van onze consultants in en bekijk samen waar jij (en of jouw team) op getraind kan worden. 

Maatwerk trainingen 

Naast ons vaste aanbod van trainingen, webinars en e-learning modules kunnen onze consultants ook een training op maat geven. Ze bespreken met jouw kantoor jullie wensen en verzorgen hiervoor een speciale training. De trainingen zijn te volgen op ons kantoor in Amsterdam of op een door jouw kantoor te bepalen locatie. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan consultancy@realworks.nl

Consultants
Robin.png

Robin Kuip

Consultant

06 14 59 77 45

robin@realworks.nl

Menso.png

Menso van Westrhenen

Consultant

06 14 31 21 13

menso@realworks.nl

Mick.png

Mick Rehermann

Consultant

020 4120 120

mick@realworks.nl

Waarom werken met Realworks?
Pascalvlemmix.JPG
Pascal Vlemmix
Hypodomus Eindhoven

Omdat de CRM oplossingen van Realworks de dagelijkse hectiek van het hedendaagse makelaarsvak een stuk aangenamer maken. 's Avonds en in het weekend overal alle actuele informatie tot je beschikking hebben is een must voor de moderne makelaar. Als grootste NVM-er in het Eindhovense is dit voor ons essentieel om koploper in de lokale markt te blijven. Wij ervaren de ondersteuning van Realworks hierbij als onmisbaar.

bottom of page