top of page
SliderBiedlogboek-2.jpg

Move.nl biedlogboek

Realworks werkt voor makelaars

Met ons online biedlogboek

heb je een digitaal overzicht van alle binnengekomen biedingen

Vooruitlopend op de nieuwe wet- en regelgeving rondom transparant bieden per 1 januari 2023, hebben we in samenwerking met de NVM hard gewerkt aan een online biedlogboek. Ons biedlogboek is optioneel en gratis te gebruiken binnen elk Move.nl dossier.

Het Move.nl biedlogboek is een digitaal overzicht, waarin alle ontvangen biedingen op een woning terug te vinden zijn. Met dit logboek kun je op verzoek van kandidaat-kopers, nadat de woning verkocht is, inzicht bieden in welke biedingen er ingezonden en ingevoerd zijn. Met of zonder gebruik van een biedingstermijn.

In het biedlogboek staan de volgende onderdelen:
-   Alle biedingen (geanonimiseerd) met exacte datum invoer weergave
-   De hoogte van elk bod en eventuele voorwaarden
-   Het winnende bod

Maak je nog geen gebruik van Move.nl? Neem dan snel contact met ons op!

Voor wie is het Move.nl biedlogboek?
Biedlogboek voor de makelaar

1. Aanvraag biedlogboek

Op aanvraag van een kandidaat-koper die een bieding heeft uitgebracht kan het biedlogboek worden vrijgegeven binnen Move.nl bezichtiging, zodra de woning is verkocht. Het biedlogboek is ook beschikbaar voor de verkoper via Move.nl verkoop. 

Biedlogboek vrijgeven Verkoper b.png
LaptopZilver.png
Makelaar
Verkoper
Biedlogboek voor de verkoper

1. Biedlogboek beschikbaar voor verkoper

Zodra de woning is verkocht en de verkopend makelaar het biedlogboek voor de verkoper heeft vrijgegeven, verschijnt het biedlogboek binnen zijn of haar Move.nl account.

Biedlogboek Verkoper 1.png
LaptopZilver.png
Koper
Biedlogboek voor de (kandidaat-)koper

1. Biedlogboek beschikbaar voor (kandidaat-)koper

Zodra een woning is verkocht kan de verkopend makelaar het biedlogboek vrijgeven op aanvraag van een (kandidaat-)koper. Vervolgens verschijnt het biedlogboek binnen zijn of haar Move.nl account.

Biedlogboek kandidaat-koper 1.png
LaptopZilver.png
Wat vinden andere makelaars?
Pascalvlemmix.JPG
Pascal Vlemmix
Hypodomus Eindhoven

Omdat de CRM oplossingen van Realworks de dagelijkse hectiek van het hedendaagse makelaarsvak een stuk aangenamer maken. 's Avonds en in het weekend overal alle actuele informatie tot je beschikking hebben is een must voor de moderne makelaar. Als grootste NVM-er in het Eindhovense is dit voor ons essentieel om koploper in de lokale markt te blijven. Wij ervaren de ondersteuning van Realworks hierbij als onmisbaar.

Aan de slag met Move.nl?

Neem contact met ons op!

bottom of page