SliderBiedlogboek-2.jpg

Move.nl/biedlogboek

Realworks werkt voor makelaars

Vooruitlopend op de eventuele nieuwe wet- en regelgeving rondom transparant bieden, hebben we in samenwerking met de NVM hard gewerkt aan een online biedlogboek. Ons biedlogboek is vanaf 1 juli 2022 optioneel en gratis te gebruiken binnen elk Move.nl dossier.

Maak je nog geen gebruik van Move.nl? Neem dan snel contact met ons op!

Met ons online biedlogboek

heb je digitaal overzicht van alle stappen in het verkoopproces

Voor wie is Move.nl/biedlogboek?
Biedlogboek voor de makelaar

1. Biedlogboek vrijgeven

Op aanvraag van een kandidaat-koper die een bieding heeft uitgebracht kan het biedlogboek worden vrijgegeven binnen Move.nl bezichtiging, zodra de woning is verkocht. Het biedlogboek is ook beschikbaar voor de verkoper via Move.nl verkoop. 

Biedlogboek vrijgeven Verkoper b.png
LaptopZilver.png
 
 
Biedlogboek voor de verkoper

1. Biedlogboek beschikbaar voor verkoper

Zodra de woning is verkocht en de verkopend makelaar het biedlogboek voor de verkoper heeft vrijgegeven, verschijnt het biedlogboek binnen zijn of haar Move.nl account.

Biedlogboek Verkoper 1.png
LaptopZilver.png
 
Biedlogboek voor de (kandidaat-)koper

1. Biedlogboek beschikbaar voor (kandidaat-)koper

Zodra een woning is verkocht kan de verkopend makelaar het biedlogboek vrijgeven op aanvraag van een (kandidaat-)koper. Vervolgens verschijnt het biedlogboek binnen zijn of haar Move.nl account.

Biedlogboek kandidaat-koper 1.png
LaptopZilver.png
Wat vinden andere makelaars?
Pascalvlemmix.JPG
Pascal Vlemmix
Hypodomus Eindhoven

Omdat de CRM oplossingen van Realworks de dagelijkse hectiek van het hedendaagse makelaarsvak een stuk aangenamer maken. 's Avonds en in het weekend overal alle actuele informatie tot je beschikking hebben is een must voor de moderne makelaar. Als grootste NVM-er in het Eindhovense is dit voor ons essentieel om koploper in de lokale markt te blijven. Wij ervaren de ondersteuning van Realworks hierbij als onmisbaar.

Aan de slag met Move.nl?

Neem contact met ons op!