De consument van vandaag is mondig en wil 24/7 service en toegevoegde waarde ervaren. Met het nieuwe klantenportaal Move.nl van Realworks spelen makelaars efficiënt in op de behoefte van hun relaties om het verkoop/aankoopproces te volgen en daar ook invloed op uit te oefenen. Opdrachtgevers (verkopers) en kopers kunnen online hun digitale woningdossier bekijken, opmerkingen plaatsen, notificaties ontvangen, opdracht tot dienstverlening en de koopacte ondertekenen en AVG-proof informatie, formulieren en legitimaties up- én downloaden.

Afhankelijk van de autorisatie door de makelaar hebben hun relaties toegang tot meer of minder gegevens. Afspraken, ingesproken verslagen, e-mails, documenten, taken, telefoongesprekken, biedingen en alle contactmomenten zijn per item vrij te geven. Door Move.nl trekt de makelaar samen op met verkopende en kopende partijen. Dit verbetert de samenwerking, vergroot de betrokkenheid, versnelt het proces en maakt het afhandelen van de verkoop en/of aankoop makkelijker. Realworks werkt voor makelaars.


 


Move.nl functionaliteiten


 

 

 

Verkoop


 
 

De consument wil nauw betrokken zijn bij het verkooptraject. Samen met hun makelaar willen zij het spel spelen om hun woning zo goed mogelijk aan de man te brengen. Met het move.nl/verkoop dossier zijn verkopers continue op de hoogte. Van prospect naar aanmeldfase, van beschikbaar tot transport. Voor alle verschillende fases zijn er binnen move.nl/verkoop handige tools waarmee u uw verkoper kunt voorzien van informatie. Zo kunnen verkopers invloed uitoefenen en meewerken aan de verkoop van de woning.

 

 

Aankoop


 

Het zoeken en aankopen van een volgende woning kan voor de consument een stuk prettiger verlopen als de makelaar move.nl/aankoop gebruikt. Gevonden objecten zijn in het online dossier direct zichtbaar. De gehele documentenstroom en verslaglegging van bekeken woningen kan via dit dossier lopen. Je verbetert de samenwerking en kunt sneller schakelen. Voor zowel de koper als de makelaar zal dit online portaal sterk bijdragen aan een prettig en vooral overzichtelijk aankoopproces.

 

 

Koop


 
 

Nadat de woning is verkocht moeten er nog veel zaken geregeld worden met de koper. Het aanleveren van personalia, het uploaden van ID maar ook het verstekken van de juiste documentatie. Move.nl/koop maakt de afhandeling van het verkoopproces een stuk gemakkelijker. Samen met verkopende en kopende partij en de betrokken professionals wordt er snel en efficiënt samengewerkt om de formele zaken en overdracht af te handelen.

 

 

Waarom werken met Realworks?


Nick Fitters
Staete Makelaars

Omdat we een betrouwbare partner willen op het gebied van automatisering. Realworks biedt een professioneel en solide pakket waarin al onze panden, relaties, correspondentie en agenda met elkaar in verbinding staan. Het is prettig om niet allerlei losse programma's te hoeven gebruiken maar één systeem te hebben waarin alles is ondergebracht.

4,5

Alex Zörner
Vlieg Makelaars

Omdat Realworks het beste CRM programma is voor de makelaardij, als je het optimaal benut. Het werkt efficiëntie verhogend, het is klantgericht en het is een overzichtelijk geheel.

4

 

 

 Benieuwd naar de mogelijkheden?

 
 


Neem contact op met één van onze Accountmanagers voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

> contact