top of page
Slider overstapservice.jpg

Aan de slag met Realworks

Realworks overstapservice

Overstappen van je vertrouwd systeem naar een onbekend CRM is niet niks. Wij begeleiden je dan ook stap voor stap totdat je bekend bent met het Realworks CRM en ermee kunt werken. Zo stap je zorgeloos over!

Persoonlijke Buddy

Je krijgt een persoonlijke buddy toegewezen die de verschillende implementatiefases gaat begeleiden. Je buddy maakt een stappenplan met bijbehorende checklist voor de inrichting van het Realworks CRM voor jouw kantoor.

00-Verkoopcoach.jpg
Gratis trainingen
Move-e-learnings600x400.jpg

Als alles geïnstalleerd is, bieden wij je verschillende gratis trainingsmogelijkheden om te leren werken met het Realworks CRM.

Van training op locatie tot (live)webinars en of op je eigen tempo leren met onze e-learning modules.

Neem contact op voor meer informatie over de overstapmogelijkheden.

Contact

Neem nu contact op voor een vrijblijvende online afspraak om samen met een accountmanager binnen 30 minuten het pakket door te lopen.

overstapservice-contact.png
Waarom werken met Realworks?
Pascalvlemmix.JPG
Pascal Vlemmix
Hypodomus Eindhoven

Omdat de CRM oplossingen van Realworks de dagelijkse hectiek van het hedendaagse makelaarsvak een stuk aangenamer maken. 's Avonds en in het weekend overal alle actuele informatie tot je beschikking hebben is een must voor de moderne makelaar. Als grootste NVM-er in het Eindhovense is dit voor ons essentieel om koploper in de lokale markt te blijven. Wij ervaren de ondersteuning van Realworks hierbij als onmisbaar.

bottom of page