top of page

In de spotlight: Maak kennis met Dennis, dé integratie meester van Realworks


Ontmoet: Dennis Bagmeijer

Verzot op: Zaalvoetbal, Muziek en Tech

Slimmerik op het gebied van: Integraties


Waarom heb jij een passie voor de makelaardij?

Mijn passie ligt niet persé in de makelaardij maar met name bij helpen en meedenken van (digitale) veranderingen binnen een makelaarskantoor. Hier haal ik echt energie uit.


Hoezo blink jij uit op het gebied van integraties?

Bij het overstappen, starten of opheffen van een makelaarskantoor komt er heel veel kijken. Niet alleen op fysiek-, maar ook op digitaal gebied. Met de ervaring en kennis die ik heb vanuit support en mijn technische kennis, voel ik me als een spin in het web.


Met wat voor vraagstukken help jij klanten?

Ik help klanten bij vrijwel alle vragen die ter sprake komen bij het integreren van hun kantoor. Op technisch gebied ben ik de tolk als we het hebben over domein records, lastige Excel sheets of het toevoegen van een nieuwe medewerker in het Realworks CRM. Ik vind het heel belangrijk dat de klant weet wat er komen gaat, ook als hij/zij hier geen kennis van heeft. Het is dan ook altijd een leuke uitdaging om bepaalde termen en processen in Jip en Janneke taal te communiceren.


Wat is een van de leukste opdrachten waar je aan hebt mogen werken?

Alles wat op mijn pad komt vind ik leuk, hoe meer vraagstukken er zijn, des te leuker de uitdaging. De meeste vraagstukken krijg ik bijvoorbeeld bij Multi Office kantoren. Het is dan de kunst om alle vestigingen zodanig te begeleiden en te voorzien van informatie, dat alle toepassingen en richtlijnen gelden voor de hele organisatie. Zo gaat iedereen op dezelfde manier te werk.


Welke ontwikkeling in de markt mogen klanten niet missen?

Een ontwikkeling die klanten in de markt niet mogen missen is ons consumentenplatform Move.nl. In de werkzaamheden met makelaarskantoren zie ik echt hoeveel tijd er wordt bespaard doordat Move.nl wordt ingezet voor bezichtigers, kopers en verkopers. Door de link met het Realworks CRM blijft alle informatie ook up-to-date en toegankelijk voor alle medewerkers van het kantoor.


Op welk vlak wil jij je graag verder ontwikkelen?

De wereld van digitalisering loopt door, en daar wil ik in mee blijven gaan. Als bepaalde processen makkelijker zouden moeten gaan, dan sta ik voor in de rij om hiervan op de hoogte te zijn en onze klanten hierbij te helpen. Alles om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken!Heb je vragen over onze integraties of wil je meer weten? Stuur Dennis een e-mail via dennis@realworks.nl!

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page