top of page
Slider websites3.0.jpg

Websites 3.0

Kies uit de verschillende thema’s de uitstraling welke het beste bij jouw kantoor past en personaliseer deze met je logo, huisstijlkleuren, (achtergrond)afbeeldingen en menustructuur. De kantoorgegevens en medewerkers worden direct vanuit het gekoppelde CRM ingeladen op de website. De website is eenvoudig in te delen en in te richten met afbeeldingen, tekstblokken, handige widgets, marketing tags, agendaplanning, sociale media publicaties, leadgeneratie, enzovoorts. Onze sites zijn volledig responsive (mobiel en tablet) en SEO vriendelijk. Google Analytics geeft via het ingebouwde dashboard zicht op het gedrag van de bezoekers van je website.

Met 1480 actieve websites in de lucht kun je Realworks als dé websitespecialist voor de makelaardij beschouwen. Combineer ons CRM met een gepersonaliseerde Realworks website en één plus één is drie! Door het volledige geïntegreerde Content Management System heb je als makelaar zelf 24/7 de controle over de website. De in Realworks ingevoerde objecten geef je eenvoudig vrij voor de website en alle overige portals. Dubbele invoer van objecten is daarmee verleden tijd! Realworks werkt voor makelaars. 

Continu in beweging met een website 3.0 van Realworks
Snel aan de slag

Thema en huisstijl

Vanuit het websitebeheer kies je de uitstraling die het beste bij jouw kantoor past. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar. Deze zijn volledig responsive voor desktop, tablet en smartphone. Personaliseer het gekozen thema met je logo, huisstijlkleuren, (achtergrond)afbeeldingen en gewenste menustructuur. De gegevens van het kantoor en de medewerkers worden direct vanuit het gekoppelde CRM ingeladen op de website.

 

Met de gekozen template kun je de homepage indelen met afbeeldingen, tekstblokken en widgets. Deze tekstblokken en widgets zijn makkelijk te verschuiven naar een andere positie op de homepage. Zo bouw je jouw site snel en naar eigen idee!

WEB-thema_wisselen_600px.png
WEB-snel aan de slag
Responses en inschrijvingen
08-iStock-589544736.jpg

Next-level leadgeneratie

Alle reacties op de objecten op jouw website worden gekoppeld aan de relatie en het object binnen je Realworks CRM. Zo kun je eenvoudig reacties (responses) bijhouden. Met één muisklik kun je een relatie aanmaken en deze vanuit je CRM-systeem volgen. Daarnaast kunnen woningzoekers eenvoudig een zoekopdracht via de website plaatsen. De zoekopdracht kan vanuit het CRM-systeem opgevolgd worden.

WEB-responses
Google

Hoe word ik gevonden (SEO)?

Onze websites voldoen qua zoekmachine vindbaarheid aan de technische eisen van Google. Door zelf de juiste invulling te geven aan de tekstpagina’s, de bijbehorende titels, omschrijvingen en trefwoorden bepaal je hoe en waarop je gevonden wilt worden. Meld je kosteloos aan bij Google Analytics en krijg via ons ingebouwde dashboard zicht op het gedrag van de bezoekers van je website. Wat wordt goed gelezen? Waar wordt vaak naar gezocht? Aan de hand van deze gegevens, kun je eenvoudig je teksten aanpassen.

WEB-google_img.png
WEB-google
Makelaardij widgets
WEB-widgets.png

Gemak en efficiëncy

De widgets voor onze websites zijn speciaal ontwikkeld voor de makelaardij en kunnen eenvoudig worden gevuld met de informatie uit het Realworks CRM. Zo selecteer je eenvoudig een Woning van de week of plaats je een slider met nieuw-, recent verkocht- of aangekocht aanbod. Liever de aandacht op de medewerkers van het kantoor? Plaats dan de portretten op de homepage en laat de bezoeker direct kennismaken met het kantoor.

WEB makelaardij widgets
Marketing tags

Met de marketing tags is het mogelijk om objectenlijsten te genereren voor iedere lijfstijl. Je kunt daarmee bepaalde doelgroepen aanspreken en makkelijk enthousiasmeren. Seniorenwoningen, kluswoningen, gezinswoningen et cetera. De bijzondere eigenschappen van een woning kun je extra uitlichten op de aanbodlijst.

WEB-marketing_tags_660px.png
WEB-Marketing Tags
Moving digital
WEB-helpmee_550px.png

Het verkooptraject is een samenwerking tussen de makelaar en de verkoper. Betrek je opdrachtgever bij de verkoper en laat hem zelf de woning promoten op jouw eigen website via MovingDigital (voorheen Kijk mijn Huis) en zorg hiermee voor unieke content op jouw website.

 

Daarnaast kan je zelf ook voor extra exposure zorgen met behulp van slimme advertenties (campagnes) op Facebook. Wij hebben het volledig geïntegreerd dus met een druk op de knop bereik je een groot publiek buiten je eigen volgers om!

WEB-moving digita;
Realplanner

Via Realplanner kun je eenvoudig aangeven wanneer een woning bezichtigd kan worden. De geïnteresseerde kan zelf een afspraak inplannen met de RealPlanner widget. Met één druk op de knop zet je deze afspraak in je agenda via het CRM.

WEB-realplanner_animatie_404px.gif
WEB-Realplanner
WEB-templates
Website templates

Thema K voorbeelden

bijzondermakelaars.png
website-k-4.png

Thema J voorbeelden

thema_j1.png
thema_h3.png
thema_j22.png
thema_j4.png
eikenaar-makelaardij.png

Thema I voorbeelden

thema_i11.png
website-j-3.png
thema_i2.png
website-i-4.png
website-4-d.png

Thema H voorbeelden

thema_h_ankersmit.png
thema_h4.png

Thema G voorbeelden

barneveld-schuurman.png
thema_i3.png
themag.png
website-3-g.png
website-4-g.png

Thema F voorbeelden

thema_f11.png
m4vastgoed.png
thema_f2.png
website-3-f.png
thema_f4.png

Thema E voorbeelden

thema_e1.png
thema_e2.png
website-3-e.png

Thema D voorbeelden

thema_d1.png
website-2-d.png

Thema C voorbeelden

thema_c2.png
website-3-c.png

Thema B voorbeelden

website-1-b.png
thema_b2.png

Thema A voorbeelden

website-a-1.png
website-a-3.png
Waarom werken met Realworks?
Pascalvlemmix.JPG
Pascal Vlemmix
Hypodomus Eindhoven

Omdat de CRM oplossingen van Realworks de dagelijkse hectiek van het hedendaagse makelaarsvak een stuk aangenamer maken. 's Avonds en in het weekend overal alle actuele informatie tot je beschikking hebben is een must voor de moderne makelaar. Als grootste NVM-er in het Eindhovense is dit voor ons essentieel om koploper in de lokale markt te blijven. Wij ervaren de ondersteuning van Realworks hierbij als onmisbaar.

bottom of page