top of page
rs-banner.png

Realworks Trainingsdagen

2 november 2023 - Rotterdam
23 november 2023 - Hoogeveen

Welkom bij een kans die je niet wilt missen! We nodigen je graag uit voor onze Realworks trainingsdagen, een unieke gelegenheid om jouw CRM-vaardigheden en Move.nl kennis een ware boost te geven. Gedurende deze twee exclusieve trainingsdagen zullen onze consultants persoonlijk aanwezig zijn op twee prachtige locaties in Nederland.

Trainingsdag op locatie!

Of je nu net met Realworks bent gaan werken en wilt leren hoe je onze functionaliteiten effectief kunt gebruiken, of een doorgewinterde expert bent die zijn/haar kennis wil verdiepen, we hebben de perfecte training voor jou. Tijdens de trainingsdagen heb je de mogelijkheid om je ’s ochtends te verdiepen in de basisprincipes of om je digitale vaardigheden aan te scherpen, gevolgd door een inspirerende middag met onze Move.nl Masterclass.

 

Samen met maximaal 40 deelnemers leer je de fijne kneepjes van Realworks en Move.nl, terwijl je geniet van een inspirerende dag.
Deelname aan deze trainingsdagen kost slechts 99 euro (ex. BTW) per persoon. Deze prijs is inclusief koffie, thee en lunch. Dat is een investering in jezelf en je carrière die zichzelf snel zal terugbetalen.

 

Hieronder vertellen we je meer over de trainingen die aan bod komen.

In de ochtend: 

Basistraining

In deze training van ongeveer 2 uur leggen we de basis en instellingen in het Realworks systeem uit. Zo leer je o.a. hoe je het dashboard, het favorieten menu en de notificaties instelt. Daarnaast nemen we het relatiebeheer, de agenda en de e-mail door.

Training Digitaal Werken

Heb je de basis van Realworks onder de knie en wil je de vervolgstap maken? Volg dan deze 2 uur durende training digitaal werken!
In deze training laten we zien hoe je afspraken in de agenda zet en met een druk op de knop de juiste afspraakbevestiging stuurt (e-mailnotificaties). Ook de templates, kadaster koppeling, het opslaan van documenten, RealTransfer en de workflow komen aan bod.

In de middag: 

 

Move.nl Masterclass
Na deze training ben jij een Move.nl expert! Alle momenten in de koopprocessen komen aan bod: van de prospectfase tot een verkocht object. Hoe zet je Move.nl in voor de verkoper, de bezichtiger, de koper en de aankopend makelaar? En hoe zit het met de opdracht tot dienstverlening voor de verkoper? De Move.nl Masterclass duurt ruim twee uur.

Kortom, wil je verzekerd zijn van een plekje voor jou en je collega's op een van de 2 locaties? 

Schrijf je dan snel in, want vol is vol!

IMG_6480.jpeg
Rotterdam, Spazio

Donderdag 2 november

Basistraining of training Digitaal Werken

Inloop 9:30 uur

Start 10:00 uur

Lunch 12:00 uur

Move.nl Masterclass

Start 13:00 uur

Eind 15:30 uur

Malpensabaan 3

3045 AL Rotterdam

Spazio.png

• Host: Robin Kuip

Hoogeveen, De Schildhoeve

Woensdag 22 november

Basistraining of training Digitaal Werken

Inloop 9:30 uur

Start 10:00 uur

Lunch 12:00 uur

Move.nl Masterclass

Start 13:00 uur

Eind 15:30 uur

Fluitenbergseweg 69

7931 PA Fluitenberg

Schildhoeve.png

• Host: Robin Kuip

bottom of page