top of page
IMG_2164.JPG

Haal meer uit Realworks

Realworks consultancy

Met het hele team een volgende stap maken en hierbij Realworks beter benutten? Is er een nieuwe medewerker die een cursus wil volgen of willen jullie met het hele kantoor een training volgen? Het kan allemaal! Of je als ZZP'er opereert of met meerdere vestigingen actief bent, er is altijd winst te boeken. Onze consultant helpen je graag daarbij.

Online Realworks APK

Benieuwd hoe jullie op kantoor gebruik maken van Realworks? Zijn er onderdelen die nu nog niet gebruikt worden? Is het tijd voor een opschoning? Met de Realworks APK bekijkt één van onze consultants tijdens een online sessie samen met jullie of, en zo ja, op welke onderdelen, binnen Realworks nog winst valt te behalen.

Meer weten

00-APK-small.jpg
Verkoopcoach
00-Verkoopcoach-small.jpg

Je hebt de mensen en de tools, maar halen die het beste uit elkaar? De verkoopcoach helpt met slimmer organiseren en het optimaal benutten van de Realworks tools in iedere fase van het verkoopproces. Zo scoor je vaker, werk je efficiënter en vergroot je de klanttevredenheid. We bieden vier specifieke modules voor coaching. De verkoopcoach kun je per module inhuren. Zo richt je je op dat deel van het verkoopproces waar je graag ondersteuning bij wilt

Meer weten

Trainingen op maat

Misschien hebben jij en jouw kantoor behoefte aan een training over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld aankoop. Of is er en specifiek onderwerp binnen ons CRM waar jij meer over willen leren?

Meer weten

00-trainingenOpMaat-small.jpg
Waarom werken met Realworks?
Pascalvlemmix.JPG
Pascal Vlemmix
Hypodomus Eindhoven

Omdat de CRM oplossingen van Realworks de dagelijkse hectiek van het hedendaagse makelaarsvak een stuk aangenamer maken. 's Avonds en in het weekend overal alle actuele informatie tot je beschikking hebben is een must voor de moderne makelaar. Als grootste NVM-er in het Eindhovense is dit voor ons essentieel om koploper in de lokale markt te blijven. Wij ervaren de ondersteuning van Realworks hierbij als onmisbaar.

bottom of page