top of page
Slider consultancy op maat.jpg

Realworks verkoopcoach

Je hebt de mensen en de tools, maar halen die het beste uit elkaar? De verkoopcoach helpt met slimmer organiseren en het optimaal benutten van de Realworkstools in iedere fase van het verkoopproces. Zo scoor je vaker, werk je efficiënter en vergroot je de klanttevredenheid. We bieden vier specifieke modules voor coaching. De verkoopcoach kun je per module inhuren. Zo richt je je op dat deel van het verkoopproces waar je graag ondersteuning bij wilt.

Vier specifieke modules voor coaching
Module 1 Meer verkoopopdrachten verkrijgen

Met deze module ga je meer rendement halen uit de in verkoopname. Samen richten we de leadfunnel in en gebruiken we de workflow voor het opvolgen van je verkoopgesprekken. We richten de benodigde templates en notificaties in en gebruiken het online klantendossier Move.nl voor onder andere de OTD.

IMG_0160.JPG
Module 1
Module 2 Gemak bij aanmelden van verkoop van de woning
IMG_0168.JPG

Met deze module ga je het gemak ervaren van de juiste inzet van Move.nl, met name voor wat betreft de identificatie en het uploaden en vrijgeven van relevante documenten. Jouw klant houd je automatisch betrokken bij alle stappen in het aanmeldproces. De vragenlijsten, de lijst van zaken, het publiceren en communicatie met alle partijen krijgt bijzondere aandacht.

Module 2
Module 3 Soepel klantcontact tijdens verkoop van de woning

Met deze module versoepel je de uitwisseling van informatie en optimaliseer je het klantcontact. De communicatie met je opdrachtgever is immers van groot belang voor het verkoopresultaat en de klanttevredenheid. We zetten de juiste tools in voor bezichtigingen, klantcontact, het organiseren van een inschrijving en het gebruik van de biedingstool.

IMG_0172.JPG
Module 3
Module 4 Efficiënte overdracht van de woning aan de kopende partij
IMG_0208.JPG

Met deze module organiseer je een foutloos transport van het vastgoed. Daarnaast wordt de communicatie met de kijkers die zijn afgevallen behandeld. Ook bij deze module speelt Move.nl een grote rol. Afspraken maken en nakomen, zaken vastleggen en controleren. Zorgen dat aktes foutloos zijn. Je wint tijd en voorkomt frustratie met slimme efficiency.

Kosten inhuur Realworks verkoopcoach

Het inhuren van de Realworks verkoopcoach kost € 500,- per module exclusief 21% BTW. Bij meerdere vestigingen geldt vanaf de tweede vestiging een tarief van € 250,- per module.

Het coachtraject bestaat uit:

• Intake en overleg
• Voorbereiding en huiswerk makelaar
• Advies,inrichting en implementatie
• Webinars Online training

Wil je meer weten over de verkoopcoach?
Neem contact op met een van onze consultants voor meer informatie of het inplannen van een afspraak.

Module 4
Consultants
Robin.png

Robin Kuip

Consultant

06 14 59 77 45

robin@realworks.nl

Menso.png

Menso van Westrhenen

Consultant

06 14 31 21 13

menso@realworks.nl

Mick.png

Mick Rehermann

Consultant

020 4120 120

mick@realworks.nl

Waarom werken met Realworks?
Pascalvlemmix.JPG
Pascal Vlemmix
Hypodomus Eindhoven

Omdat de CRM oplossingen van Realworks de dagelijkse hectiek van het hedendaagse makelaarsvak een stuk aangenamer maken. 's Avonds en in het weekend overal alle actuele informatie tot je beschikking hebben is een must voor de moderne makelaar. Als grootste NVM-er in het Eindhovense is dit voor ons essentieel om koploper in de lokale markt te blijven. Wij ervaren de ondersteuning van Realworks hierbij als onmisbaar.

bottom of page