Realworks App

 

Realworks App


Met de Realworks CRM App heb je het gehele kantoor in je binnenzak. De Agenda, E-mail en Taken zijn onderweg te raadplegen maar ook te bewerken. Uiteraard zijn ook alle ingevoerde relaties en documenten in het CRM te benaderen en vanuit de App leg je direct contact.

Al vanaf het inverkoopnamegesprek is de App van toegevoegde waarde. Zo kun je bijvoorbeeld direct de referentie-objecten vanuit de Uitwisseling tonen, waarbij je zoekt op straal vanaf het object waar het gesprek plaatsvindt. Belangrijke documenten zijn te scannen met de ingebouwde camera op de telefoon of tablet en te koppelen aan het project. Ook is het mogelijk om de woning ter plaatse verder in te voeren met alle relevante kenmerken voor de aanmelding.

Houd de opdrachtgever op de hoogte door afspraakverslagen in te spreken en vrij te geven voor het Klantenintranet. Heb je de woning verkocht, dan kun je bij de inspectie gebruik maken van het Inspectieformulier waarbij de betrokken partijen tekenen voor akkoord en het getekende formulier per mail ontvangen.
Nieuw toegevoegd! "Inspectieformulier"
 

Werken op tablet

Door in te loggen in Realworks op je tablet kun je bij de klant of thuis op de bank verder werken.
 

E-mail

Agenda

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem via onderstaande button contact op met één van onze Accountmanagers voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!