Realworks App

 

Realworks App


Met de Realworks CRM App heb je het gehele kantoor in je binnenzak. De Agenda, E-mail en Taken zijn onderweg te raadplegen maar ook te bewerken. Uiteraard zijn ook alle ingevoerde relaties en documenten in het CRM te benaderen en vanuit de App leg je direct contact.

Al vanaf het inverkoopnamegesprek is de App van toegevoegde waarde. Zo kun je bijvoorbeeld direct de referentie-objecten vanuit de Uitwisseling tonen, waarbij je zoekt op straal vanaf de (GPS) locatie waar het gesprek plaatsvindt. Belangrijke documenten zijn in te scannen met de camera van je telefoon of tablet en te koppelen aan het project. Ook is het mogelijk om de woning ter plekke verder in te voeren met alle relevante kenmerken voor aanmelding.

Houdt de opdrachtgever op de hoogte door afspraakverslagen in te spreken en vrij te geven voor het Klantenintranet. Heb je de woning verkocht, dan kun je bij de inspectie gebruik maken van het Inspectieformulier waarbij de betrokken partijen digitaal tekenen voor akkoord en het (PDF) formulier realtime per e-mail ontvangen.
 

Werken op tablet

Door in te loggen in het Realworks-pakket op je tablet kun je ook bij de klant of thuis op de bank verder werken. De volledige interface is dus ook compatible voor tablet en niet alleen op PC.
 

E-mail

Agenda

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem via onderstaande button contact op met één van onze Accountmanagers voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!