top of page

Quick Wins: Aankoop

Op basis van feedback van onze werkgroep Aankoop hebben we enkele wijzigingen aangebracht in zowel het Aankoopopdracht scherm als het Aankoopwoning scherm. Deze veranderingen hebben de modules gebruiksvriendelijker gemaakt door onnodige velden te verwijderen, velden te verplaatsen en nieuwe fases toe te voegen. Je leest hier alle Quick Wins!


Aankoopopdracht

In het Aankoopopdracht scherm is het courtage bedrag en percentage toegevoegd voor alle aankoopwoningen. Ook wordt er nu onderscheid gemaakt tussen aankoopwoningen die als 'Bezichtiging' of als 'Aangekocht' worden toegevoegd. Daarnaast is het nu mogelijk om de kopers van een Move.nl account te voorzien, net als bij verkoop. Dit is essentieel om de opdrachtgevers een WWFT zelfcheck te kunnen laten doen. Bovendien is het prettig dat de kopers met hun eigen e-mailadres kunnen inloggen en toegang hebben tot alle informatie die je met hun deelt, zoals beschikbare woningen, agenda-items en documenten.
Aankoopwoning

In het Aankoopwoning scherm hebben we diverse velden verplaatst of verwijderd en de belangrijkste informatie van de woning toegevoegd in de ‘header’. Als de informatie van de woning is geïmporteerd uit de uitwisseling (beschikbaar voor NVM-makelaars), kan de volledige informatie van de woning worden geopend via de knop ‘uitwisseling’.


Daarnaast is het scherm nu logischer ingedeeld op basis van de project status, zodat de juiste informatie direct in beeld komt. Zo worden bijvoorbeeld de Move.nl documenten bij het openen van de aankoopwoning direct getoond en wordt het tabblad ‘Aangekocht’ automatisch geopend zodra de woning status ‘Aangekocht’ heeft. Onder dit tabblad kunnen transactiedata en -gegevens, relaties en de website vrijgave worden aangepast.
Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page