top of page

Realworks en Move.nl: Een blik op de nieuwste ontwikkelingen van Q2Met trots vierden we afgelopen week het 20-jarig jubileum van Realworks! Een mijlpaal die we samen hebben bereikt dankzij innovatieve oplossingen en geweldige samenwerkingen. Maar ook na twee decennia blijft Realworks zich ontwikkelen. Dit kwartaal hebben we opnieuw veel verbeterd aan onze platforms, om je werk als makelaar nog efficiënter en effectiever maken. In het onderstaande overzicht vind je een gedetailleerd verslag per onderdeel.


Leestip: klik op de pijltjes voor onderstaande onderwerpen om de tekst uit te klappen. Bestudeer de schermafbeeldingen in combinatie met de tekst. Daarmee krijg je een beter beeld van wat er aangepast is. Deel deze blogpagina met je collega’s zodat iedereen in het kantoor op de hoogte is!Team CRM - Product Owner David

Team Mobile - Product Owner Nicky

Team Wonen Aankoop - Product Owner Wouter

Team Wonen Verkoop - Product Owner Wouter

Team Nieuwbouw - Product Owner Lara

Team Move.nl - Product Owner Jeroen

Team Move.nl Marketplace - Product Owner Mees

Team SYS - Product Owner Damian


Dit waren de belangrijkste zichtbare wijzigingen en toevoegingen die we hebben doorgevoerd in het afgelopen kwartaal. Daarnaast is ook onder de motorkap veel gewijzigd en vernieuwd. We hopen dat deze updates jullie werk gemakkelijker zullen maken en kijken uit naar jullie feedback. Blijf op de hoogte van verdere ontwikkelingen via onze RealBlog en nieuwsbrieven!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page