top of page

“Foto Herkenning”: Vereenvoudigd labelen voor een moeiteloos taxatieproces!

Met trots presenteren we onze eerste AI-functionaliteit in de Realworks App, speciaal ontworpen om het toevoegen van een titel bij het uploaden van foto's te vereenvoudigen. Het labelen van foto's is immers een essentieel onderdeel van het taxatieproces. Elk detail vastleggen en de juiste titels toekennen aan de foto's is van cruciaal belang om een nauwkeurig en overzichtelijk taxatierapport te genereren. Bij Realworks begrijpen we de uitdagingen waarmee taxateurs worden geconfronteerd tijdens dit proces en hebben we een innovatieve oplossing ontwikkeld om het gemakkelijker te maken dan ooit tevoren.


De nieuwe functie, genaamd "Foto Herkenning", maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie om het labelen van foto's moeiteloos te maken. Geen handmatige invoer meer, geen zorgen over het per ongeluk verkeerd benoemen van een foto. Met Foto Herkenning kun je vertrouwen op slimme technologie om automatisch de juiste titels aan de foto's toe te voegen, gebaseerd op de herkende ruimtes. Met slechts één klik wordt elke foto voorzien van de juiste titel, waardoor je waardevolle tijd bespaart en je kunt richten op andere belangrijke aspecten van het taxatieproces.


We begrijpen dat tijd kostbaar is voor, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat het gebruik van Foto Herkenning uiterst efficiënt en gebruiksvriendelijk is. Of je nu een foto maakt met de camera van je mobiele apparaat of ze selecteert vanuit je fotoalbum, de AI-functionaliteit staat altijd paraat om je te ondersteunen bij het benoemen van de foto's. Het enige wat je hoeft te doen, is de foto toevoegen, en de rest wordt automatisch voor je gedaan.We zijn verheugd om aan te kondigen dat Foto Herkenning al beschikbaar is voor iOS-gebruikers. Voor Android-gebruikers is deze functionaliteit binnenkort ook beschikbaar. Ontdek vandaag nog de kracht van Foto Herkenning en ervaar hoe deze slimme AI-functionaliteit je taxatieprocessen vereenvoudigt en efficiënter maakt!

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page