top of page

In de spotlight: Dailey de slimme woningzoeker, dankzij Move.nl


Met plezier werpen we een blik op Move.nl, vanuit het oogpunt van de consument. Onze missie is om makelaarskantoren te voorzien van de juiste tools en hulpmiddelen om hun diensten te verbeteren en aan de behoeften van hun consument te voldoen.


Onlangs hebben we een enthousiaste woningzoeker en -koper, Dailey, geïnterviewd over zijn ervaring met Move.nl. Zijn verhaal onderstreept de sterke punten van ons platform en hoe dit de samenwerking tussen jullie als makelaars en jullie klanten naar een hoger niveau tilt.


Lees snel verder!

 

Allereerst, gefeliciteerd met de aankoop van jullie nieuwe huis! Kun je vertellen hoe je voor het eerst in aanraking bent gekomen met Move.nl en waarom je ervoor hebt gekozen om dit platform te gebruiken bij je zoektocht naar een woning?

Dank je wel! Mijn vriendin en ik hebben Move.nl leren kennen via onze aankoopmakelaar. Het platform sprak ons aan vanwege het feit dat we woningen konden bekijken zodra ze online werden gezet door een verkoopmakelaar. Hierdoor hadden we een voorsprong bij het bezichtigen van huizen. Bovendien hebben we Move.nl gebruikt voor de verkoop van onze vorige woning. Wat handig was omdat we alle informatie over de verkoopwoning, bezichtigingen en de uiteindelijke aankoopwoning op één plek hadden.


Hoe verliep het inloggen op Move.nl en het ontdekken van de beschikbare functies?

Het inloggen op Move.nl verliep soepel, al moesten we de functionaliteiten van het platform eerst verkennen, omdat we er niet bekend mee waren. Vooral het ontvangen van woningaanbiedingen in realtime was erg waardevol tijdens onze zoektocht. Ook konden we onze zoekcriteria aanpassen, wat handig en snel ging omdat we dit zelf konden doen. Move.nl bied je de flexibiliteit om op elk moment in te loggen en relevante informatie te bekijken.


Hoe heeft Move.nl je geholpen bij het vinden van potentiële woningen die aan je wensen en behoeften voldeden?

Move.nl heeft erg goed geholpen bij het ontdekken van woningen die perfect pasten bij onze wensen en behoeften. We hoefden maar één keer onze zoekcriteria in te vullen en vanaf dat moment ontvingen we regelmatig e-mails met woningaanbiedingen die perfect aansloten op onze voorkeuren en criteria. Dit bespaarde ons veel tijd en moeite omdat we automatische meldingen kregen van alle relevante woningen.


Kun je specifieke functies van Move.nl noemen die je bijzonder nuttig vond bij het zoeken naar en selecteren van woningen?

Het instellen van een zoekopdracht was een geweldige functie, omdat we relevante woningaanbiedingen rechtstreeks in onze inbox ontvingen. Wat opviel, was dat we ook woningen kregen die niet volledig aan onze zoekcriteria voldeden, maar nog steeds interessant voor ons waren. Deze woningen hadden een matchingspercentage van minstens 75% en sommige daarvan hebben we serieus overwogen, terwijl we ze anders misschien niet hadden ontdekt.


Hoe verliep het biedingsproces via Move.nl? Welke voordelen bood dit in vergelijking met andere werkwijzen?

Het was prettig dat alles transparant was, zowel voor de verkoop van onze oude woning als voor de aankoop van de nieuwe. Bij de verkoop konden we meteen de biedingen zien, terwijl we bij de aankoop enige tijd moesten wachten voordat we de biedingen konden bekijken. Het proces verliep in beide gevallen duidelijk en zonder problemen.


Kun je ons vertellen hoe de samenwerking tussen jou als zoeker en je aankoopmakelaar is verbeterd dankzij het gebruik van Move.nl?

Onze aankoopmakelaar heeft echt naar onze wensen geluisterd, en met de informatie die we via Move.nl ontvingen, kon hij ons specifiekere adviezen geven. Als we interesse toonden in een woning, wist de makelaar meteen om welke woning het ging en kon hij gedegen advies geven.


Zou je Move.nl aan andere consumenten aanbevelen die op zoek zijn naar een woning?

Ja, absoluut! Move.nl is zeer gebruiksvriendelijk en erg handig. Mijn ouders hebben in het verleden huizen gekocht en kregen stapels papierwerk van de makelaar, maar ze gaven aan dat ze liever Move.nl hadden gehad tijdens hun aankoopproces.


Wat zijn de belangrijkste voordelen die je hebt ervaren als gevolg van het gebruik van Move.nl in vergelijking met eerdere woningzoektochten zonder het platform?

Het grootste voordeel was dat we meer kans hadden om een woning te bezichtigen en te kopen, omdat we deze snel in onze mailbox ontvingen. Voorheen konden we niet eens deelnemen aan bezichtigingen omdat de kijkdagen vaak vol waren.


Heb je tips of suggesties voor makelaars over hoe ze Move.nl effectiever kunnen inzetten om woningzoekers nog beter te helpen?

Onze verkoop- en aankoopmakelaar maakten optimaal gebruik van Move.nl, en dat maakte het proces erg fijn. Als ik naar het aankoopproces van mijn ouders kijk, denk ik dat het gebruik van Move.nl voor zowel klanten als makelaars veel tijd zou besparen en handiger is. Het is een geweldige tool om te benutten voor een efficiënte samenwerking tussen makelaars en woningzoekers.


Meer weten over Move.nl en de mogelijkheden voor jouw kantoor? Plan een kosteloze en vrijblijvende online sessie in met een van onze accountmanagers via sales@realworks.nl!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page