top of page

Nieuw in zoekopdrachten: De klikbare kaart!

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in onze zoekopdrachten - de interactieve kaart voor locaties! Na recente updates zijn de CBS-locaties nu direct klikbaar op een interactieve kaart. Dit omvat provincies, gemeenten, plaatsen, wijken en buurten in Nederland.


Je hoeft nu niet langer alle specifieke namen van CBS-locaties te kennen. Dit maakt het toevoegen van locaties aan je zoekopdracht sneller en eenvoudiger dan ooit! Leer hier hoe je dit doet en bespaar tijd!


In het 'Locaties' tab heb je de keuze tussen een lijst- en kaartweergave. In de lijstweergave voeg je locaties nog steeds toe via een zoekbalk, maar in de kaartweergave klik je simpelweg op de gewenste locaties op de kaart. Door eenvoudig in- en uitzoomen op de kaart kun je moeiteloos schakelen tussen provincies, gemeenten, wijken en buurten.Wanneer je een locatie op de kaart selecteert door te klikken, wordt deze automatisch toegevoegd aan de lijst van geselecteerde locaties, die je kunt uitklappen en inklappen. Om locaties te verwijderen, klik je opnieuw op de locatie op de kaart of gebruik je de prullenbak in de geselecteerde locatielijst.Bovendien kun je met de zoekbalk direct een locatie vinden door de naam in te typen. Zodra deze is toegevoegd aan de lijst van geselecteerde locaties, kun je erop klikken om direct naar die locatie te navigeren.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page