top of page

Personalia versturen naar de verkopende makelaar met Vidua identificatie

Vanaf nu kan de aankoopmakelaar de personalia van opdrachtgever(s) inclusief Vidua identificatie eenvoudig delen met de verkoopmakelaar. De Vidua identificatie is nu dus ook actief voor Move.nl Aankoop! Op deze pagina vertellen we je meer over deze tool.

Opdrachtgever(s) van de Aankoopmakelaar vullen hun personalia in via Move.nl Aankoop en kunnen hier ook hun Vidua identificatie koppelen.
Als een woning is aangekocht en de aankoopmakelaar een Move.nl Aankoopmakelaar dossier heeft ontvangen van de verkoopmakelaar dan kan de personalia en Vidua identificatie van de koper(s) eenvoudig worden gedeeld vanuit het Aankoopdossier. De Aankoopmakelaar hoeft die personalia dan niet meer handmatig in het Move.nl Aankoopmakelaar dossier te zetten..

Wanneer de aankoopmakelaar vanuit de Aankoopopdracht in Move.nl kiest voor de optie “Deel relatiegegevens” worden alle Aankoopmakelaar dossiers zichtbaar. Vervolgens kan het juiste dossier worden gekozen om te delen met de verkoopmakelaar.

Vervolgens kunnen in het eigen CRM de personalia en Vidua identificatie (indien aanwezig) van de opdrachtgevers worden gedeeld.


Relatiegegevens delen met Vidua IdentificatieRelatiegegevens delen zonder Vidua IdentificatieIndien er al kopers zijn gekoppeld aan het object bij de verkoopmakelaar, zal dit ook worden weergeven. Aan de verkoopkant hebben wij overigens ook alerts geïmplementeerd voordat zij een Move.nl Aankoopmakelaar dossier aanmaken.Bij de verkoopmakelaar worden de kopers vervolgens automatisch gekoppeld.

Voor het delen


Na het delen


De verkoopmakelaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht nadat de personalia zijn gedeeld. Dit is ook het geval wanneer de personalia handmatig door de aankoopmakelaar worden toegevoegd via het Move.nl Aankoopmakelaar dossier.

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page