Kies uit de verschillende thema’s de uitstraling welke het beste bij jouw kantoor past en personaliseer deze met je logo, huisstijlkleuren, (achtergrond)afbeeldingen en menustructuur. De kantoorgegevens en medewerkers worden direct vanuit het gekoppelde CRM ingeladen op de website. De website is eenvoudig in te delen en in te richten met afbeeldingen, tekstblokken, handige widgets, marketing tags, agendaplanning, sociale media publicaties, leadgeneratie, enzovoorts. Onze sites zijn volledig responsive (mobiel en tablet) en SEO vriendelijk. Google Analytics geeft via het ingebouwde dashboard zicht op het gedrag van de bezoekers van je website.

Met 1480 actieve websites in de lucht kun je Realworks als dé websitespecialist voor de makelaardij beschouwen. Combineer ons CRM met een gepersonaliseerde Realworks website en één plus één is drie! Door het volledige geïntegreerde Content Management System heb je als makelaar zelf 24/7 de controle over de website. De in Realworks ingevoerde objecten geef je eenvoudig vrij voor de website en alle overige portals. Dubbele invoer van objecten is daarmee verleden tijd! Realworks werkt voor makelaars. 


 


Continu in beweging met een website 3.0 van Realworks


 

 

 

Snel aan de slagThema en huisstijl

Vanuit het websitebeheer kies je de uitstraling die het beste bij jouw kantoor past. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar. Deze zijn volledig responsive voor desktop, tablet en smartphone. Personaliseer het gekozen thema met je logo, huisstijlkleuren, (achtergrond)afbeeldingen en gewenste menustructuur. De gegevens van het kantoor en de medewerkers worden direct vanuit het gekoppelde CRM ingeladen op de website.

Met de gekozen template kun je de homepage indelen met afbeeldingen, tekstblokken en widgets. Deze tekstblokken en widgets zijn makkelijk te verschuiven naar een andere positie op de homepage. Zo bouw je jouw site snel en naar eigen idee!

 

 

 

Responses en InschrijvingenNext-level leadgeneratie

Alle reacties op de objecten op jouw website worden gekoppeld aan de relatie en het object binnen je Realworks CRM. Zo kun je eenvoudig reacties (responses) bijhouden. Met één muisklik kun je een relatie aanmaken en deze vanuit je CRM-systeem volgen. Daarnaast kunnen woningzoekers eenvoudig een zoekopdracht via de website plaatsen. De zoekopdracht kan vanuit het CRM-systeem opgevolgd worden.

 

 

GoogleHoe word ik gevonden (SEO)?

Onze websites voldoen qua zoekmachine vindbaarheid aan de technische eisen van Google. Door zelf de juiste invulling te geven aan de tekstpagina's, de bijbehorende titels, omschrijvingen en trefwoorden bepaal je hoe en waarop je gevonden wilt worden. Meld je kosteloos aan bij Google Analytics en krijg via ons ingebouwde dashboard zicht op het gedrag van de bezoekers van je website. Wat wordt goed gelezen? Waar wordt vaak naar gezocht? Aan de hand van deze gegevens, kun je eenvoudig je teksten aanpassen.

 

 

Makelaardij widgetsGemak en efficiëncy

De widgets voor onze websites zijn speciaal ontwikkeld voor de makelaardij en kunnen eenvoudig worden gevuld met de informatie uit het Realworks CRM. Zo selecteer je eenvoudig een Woning van de week of plaats je een slider met nieuw-, recent verkocht- of aangekocht aanbod. Liever de aandacht op de medewerkers van het kantoor? Plaats dan de portretten op de homepage en laat de bezoeker direct kennismaken met het kantoor.

 

 

Marketing tags


 

Met de marketing tags is het mogelijk om objectenlijsten te genereren voor iedere lijfstijl. Je kunt daarmee bepaalde doelgroepen aanspreken en makkelijk enthousiasmeren. Seniorenwoningen, kluswoningen, gezinswoningen et cetera. De bijzondere eigenschappen van een woning kun je extra uitlichten op de aanbodlijst.

 

 

Moving Digital


 

Het verkooptraject is een samenwerking tussen de makelaar en de verkoper. Betrek je opdrachtgever bij de verkoper en laat hem zelf de woning promoten op jouw eigen website via MovingDigital (voorheen Kijk mijn Huis) en zorg hiermee voor unieke content op jouw website.

Daarnaast kan je zelf ook voor extra exposure zorgen met behulp van slimme advertenties (campagnes) op Facebook. Wij hebben het volledig geïntegreerd dus met een druk op de knop bereik je een groot publiek buiten je eigen volgers om!

 

 

Digitale kluis


 

Binnen een object is het mogelijk om bestanden te plaatsen in een digitale kluis op de website. Met een kluissleutel geeft je bezoekers toegang tot deze beveiligde omgeving waar de documenten van de woning te vinden zijn. Uiteraard word je als makelaar op de hoogte gebracht zodra de documenten gedownload worden.

 

 

Realplanner


 

Via Realplanner kun je eenvoudig aangeven wanneer een woning bezichtigd kan worden. De geïnteresseerde kan zelf een afspraak inplannen met de RealPlanner widget. Met één druk op de knop zet je deze afspraak in je agenda via het CRM.

 

 

Templates


 

Maak een keuze uit een van de volgende templates en ga aan de slag!
 

Thema K voorbeelden

 

 

 

Thema J voorbeelden

 

 

 

Thema I voorbeelden

 

 

 

Thema H voorbeelden

 

 

 

Thema G voorbeelden

 

 

 

Thema F voorbeelden

 

 

 

Thema E voorbeelden

 

 

 

Thema D voorbeelden

 

 

 

Thema C voorbeelden

 

 

 

Thema B voorbeelden

 

 

 

Thema A voorbeelden

 

 

 

 

 

Waarom werken met Realworks?


Nick Fitters
Staete Makelaars

Omdat we een betrouwbare partner willen op het gebied van automatisering. Realworks biedt een professioneel en solide pakket waarin al onze panden, relaties, correspondentie en agenda met elkaar in verbinding staan. Het is prettig om niet allerlei losse programma's te hoeven gebruiken maar één systeem te hebben waarin alles is ondergebracht.

4,5

Alex Zörner
Vlieg Makelaars

Omdat Realworks het beste CRM programma is voor de makelaardij, als je het optimaal benut. Het werkt efficiëntie verhogend, het is klantgericht en het is een overzichtelijk geheel.

4

 

 

 Benieuwd naar de mogelijkheden?

 
 


Neem contact op met één van onze Accountmanagers voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

> contact