Websites

 

Continu in beweging met een website 3.0 van Realworks

Koppel de website met het CRM en bespaar kosten, tijd en voorkom fouten!
Naast het CRM is Realworks specialist op het gebied van gepersonaliseerde websites voor makelaars. Met het volledige geïntegreerde Content Management System (CMS) heb je vanuit Realworks zelf de controle over de website. Op elke locatie, op het moment waarop het jou uitkomt en zonder tussenkomst van een externe websitebouwer.

Eenmalige invoer en realtime koppeling
De in Realworks ingevoerde objecten geef je eenvoudig vrij voor de website en alle overige portals. Dit geldt zowel voor bestaande bouw woningen, nieuwbouwprojecten, bedrijfsmatige objecten en landelijk vastgoed. Dubbele invoer van objecten is dus voorgoed verleden tijd!
 

Snel aan de slag

Thema en huisstijl
Vanuit het websitebeheer kies je eerst de uitstraling welke het beste bij jouw kantoor past. Hierbij heb je de keuze uit verschillende beschikbare thema's, welke volledig responsive (mobiel vriendelijk) zijn.

Personaliseer het gekozen thema vervolgens met je logo, huisstijlkleuren, (achtergrond)afbeeldingen en menustructuur. De kantoorgegevens en medewerkers worden direct vanuit het gekoppelde CRM ingeladen op de website.

Indeling Nadat je een template hebt gekozen kun je de homepage gaan indelen met afbeeldingen, tekstblokken en widgets. De website is hiermee eenvoudig te regisseren: de tekstblokken en widgets zijn makkelijk ‘op te pakken’ en te verschuiven naar een andere positie op de homepage.
 

Responses en Inschrijvingen

Next-level leadgeneratie
Alle reacties op de objecten op de website worden gekoppeld aan de relatie en het object binnen je Realworks CRM. Zo kun je eenvoudig deze reacties (Responses) bijhouden door met één muisklik hiervan een relatie aan te maken of kan je de relatie vanuit je CRM-systeem opvolgen.

Daarnaast kunnen woningzoekers eenvoudig een zoekopdracht via de website plaatsen.
De zoekopdracht kan weer vanuit het CRM-systeem opgevolgd worden.
 

Google

Hoe word ik gevonden (SEO)?
Aan de ‘achterkant’ van de website wordt door ons altijd gekeken naar de eisen van Google, wij zorgen voor de techniek. Door zelf de juiste invulling te geven aan de tekstpagina's met bijbehorende titels, omschrijvingen en trefwoorden bepaal je hoe en waarop je gevonden wilt worden. Meld je kosteloos aan bij Google Analytics en krijg via ons ingebouwde dashboard zicht op het gedrag van de bezoekers van je website. Wat wordt goed gelezen? Waar wordt vaak naar gezocht? Aan de hand van deze gegevens, kun je eenvoudig je teksten hierop aanpassen.
 

Makelaardij widgets

Gemak en efficiëncy
De widgets op onze websites zijn speciaal ontwikkeld voor de makelaardij en kunnen eenvoudig worden gevuld met de informatie uit het CRM.

Zo selecteer je eenvoudig een Woning van de week of plaats je een slider met nieuw-, recent verkocht- of aangekocht aanbod. Liever de aandacht op de medewerkers van het kantoor?
Plaats dan het smoelenboek op de homepage en laat de bezoeker direct kennismaken met het kantoor.
 

Marketing tags

Met de marketing tags is het mogelijk om objectenlijsten te genereren voor iedere lijfstijl; Seniorenwoningen, kluswoningen, gezinswoningen etc. bijzondere eigenschappen van een woning extra uit te lichten op de aanbodlijst.
 

Moving digital

Het verkooptraject is een samenwerking tussen de makelaar en de verkoper. Betrek je opdrachtgever bij de verkoper en laat hem zelf de woning promoten op jouw eigen website via MovingDigital (voorheen Kijk mijn Huis) en zorg hiermee voor unieke content op jouw website.

Daarnaast kan je zelf ook voor extra exposure zorgen met behulp van slimme advertenties (campagnes) op Facebook. Wij hebben het volledig geïntegreerd dus met een druk op de knop bereik je een groot publiek buiten je eigen volgers om!
 

Digitale kluis

Binnen het object is het mogelijk om bestanden te plaatsen in een digitale kluis op de website.
Geef de bezoeker middels een kluissleutel toegang tot deze beveiligde omgeving waar de documenten van de woning te vinden zijn. Uiteraard word je als makelaar op de hoogte gebracht zodra de documenten gedownload worden.
 

Realplanner

Via Realplanner kun je eenvoudig aangeven wanneer een woning bezichtigd kan worden en kan de geïnteresseerde direct een afspraak plannen via de RealPlanner widget. Met één druk op de knop zet je dit vervolgens in je agenda in Realworks!
 

Thema K voorbeelden

 

Thema J voorbeelden

 

Thema I voorbeelden

 

Thema H voorbeelden

 

Thema G voorbeelden

 

Thema F voorbeelden

 

Thema E voorbeelden

 

Thema D voorbeelden

 

Thema C voorbeelden

 

Thema B voorbeelden

 

Thema A voorbeelden

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem via onderstaande button contact op met één van onze Accountmanagers voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!