Websites

 

Websites

Koppel de website met het CRM en bespaar tijd, kosten en voorkom fouten!
Naast het CRM is Realworks specialist op het gebied van gepersonaliseerde websites voor makelaars. Met het volledige geïntegreerde Content Management System (CMS) heb je vanuit Realworks zelf de controle over de website. Op elke locatie, op het moment waarop het jou uitkomt en zonder tussenkomst van een externe websitebouwer. Uiteraard bouwen wij de eerste opzet en kan je altijd om hulp vragen bij onze helpdesk.

Eenmalige invoer en realtime koppeling
De in Realworks ingevoerde objecten geef je eenvoudig vrij voor de website en alle overige portals. Dit geldt zowel voor bestaande bouw woningen, nieuwbouwprojecten, bedrijfsmatige objecten en landelijk vastgoed. Dubbele invoer van objecten is dus voorgoed verleden tijd!

Maak de aanbodpagina compleet en toon alle kenmerken, teksten, foto’s, video’s, plattegronden, 360° foto’s, streetview en CBS-statistieken. De aanbodkoppeling is realtime, dat betekent dus dat elke wijziging ook direct op jouw website is terug te vinden.

 
 

Snel aan de slag

Thema en huisstijl
Vanuit het websitebeheer kies je eerst de uitstraling welke het beste bij jouw kantoor past. Hierbij heb je de keuze uit verschillende beschikbare thema's, welke volledig responsive (mobielvriendelijk) zijn. We bouwen constant aan nieuwe thema's welke volledig aangepast zijn aan de huidige eisen. Mocht je dus later willen wisselen van thema dan kan dat direct en zonder bijkomende kosten.

Personaliseer het gekozen thema vervolgens met je logo, huisstijlkleuren, (achtergrond)afbeeldingen en menustructuur. De kantoorgegevens en medewerkers worden direct vanuit het gekoppelde CRM ingeladen op de website.

Indeling
Nadat je een template hebt gekozen kun je de homepage gaan indelen met afbeeldingen, tekstblokken en widgets. De website is hiermee eenvoudig te regisseren: de tekstblokken en widgets zijn makkelijk ‘op te pakken’ en te verschuiven naar een andere positie op de homepage. Ook bepaal je bijvoorbeeld zelf hoe lang je tekstblok is: kies je ervoor om bezoekers te laten scrollen of maak je liever gebruik van korte teksten of afbeeldingen op verschillende plaatsen; je bepaalt het zelf!
 

Responses en Inschrijvingen

Next-level leadgeneratie
Alle reacties op de objecten op de website worden gekoppeld aan de relatie en het object.
Zo kun je eenvoudig deze reacties (Responses) bijhouden door met één muisklik hiervan een relatie aan te maken, of een mailing sturen naar alle belangstellenden van een woning. Daarnaast kunnen woningzoekers eenvoudig een zoekopdracht via de website plaatsen. Hiervoor beschikken onze websites uit een uitgebreid en zelf te beheren formulier. Na het invullen wordt dit fomulier automatisch omgezet in een relatie met een lopende Zoekopdracht en een geactiveerd Zoekersdossier. De zoeker ontvangt vanaf nu dagelijks, via e-mail, het nieuwste aanbod.
 

Google

Hoe word ik gevonden (SEO)?
Aan de ‘achterkant’ van de website wordt door ons altijd gekeken naar de eisen van Google, wij zorgen voor de techniek. Door zelf de juiste invulling te geven aan de tekstpagina's met bijbehorende titels, omschrijvingen en trefwoorden bepaal je hoe en waarop je gevonden wilt worden. Meld je kosteloos aan bij Google Analytics en krijg zicht op het gedrag van de bezoekers van je website. Wat wordt goed gelezen? Waar wordt vaak naar gezocht? Aan de hand van deze gegevens, kun je eenvoudig je teksten hierop aanpassen.
 

Makelaardij widgets

Gemak en efficiëncy
De widgets op onze websites zijn speciaal ontwikkeld voor de makelaardij en kunnen eenvoudig worden gevuld met de informatie uit het CRM.

Zo selecteer je eenvoudig een Woning van de week of Woning van de maand. Of plaats een slider met nieuw aangemeld aanbod, recent verkocht aanbod of aangekocht aanbod en laat zo zien dat je actief bent. Liever de aandacht op de medewerkers van het kantoor? Plaats dan het smoelenboek en laat de bezoeker direct kennismaken met het kantoor.
 

Thema I voorbeelden

 

Thema H voorbeelden

 

Thema G voorbeelden

 

Thema F voorbeelden

 

Thema E voorbeelden

 

Thema D voorbeelden

 

Thema C voorbeelden

 

Thema B voorbeelden

 

Thema A voorbeelden

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem via onderstaande button contact op met één van onze Accountmanagers voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!