top of page

In de spotlight: Maak kennis met Cindy, het nieuwe gezicht bij Realworks


Ontmoet: Cindy Rinkel

Verzot op: Goede gesprekken, zon, zee & strand!

Uitblinker op het gebied van: Hospitality; de klant het juiste gevoel geven.


Wat maakt jou enthousiast om bij Realworks aan de slag te gaan?

De combinatie van mijn ervaring in de makelaardij en de mogelijkheid om bij te dragen aan de toekomst van de branche is geweldig. We zijn hier om het verschil te maken voor onze klanten. Makelaars moeten hun tijd goed kunnen besteden aan kerntaken en aandacht voor hun klant. Daarbij vertrouwend op de digitale beschikbaarheid en kwaliteit van een goed CRM-systeem.


Waarom heb jij een passie voor de makelaardij?

Het heeft altijd mijn interesse gehad hoe elke woning een eigen verhaal heeft en hoe je mensen kunt begeleiden in zo’n belangrijk proces. Hierin spelen Realworks en Move een mooie rol. In mijn huidige functie kan ik vanuit een soort helicopterview naar het vak kijken, heel boeiend en leerzaam!


Hoe denk jij vanuit je ervaring als makelaar een bijdrage te leveren aan het relatie- en accountmanagement bij Realworks?

Mijn ervaring als makelaar stelt me in staat om me in de schoenen van onze klanten te plaatsen. Ik begrijp hun uitdagingen en kan hen helpen om optimaal gebruik te maken van Realworks en Move.nl.


Welke uitdagingen zie jij bij klanten en hoe ga je daarmee om?

Veel makelaars worstelen met de digitaliseringsslag en het optimaal benutten van CRM-systemen. Wijzigingen in de werkwijze wordt vaak eerst als negatief bestempeld, want het is een onbekend terrein. Terwijl verandering juist veel tijd kan besparen. Onze rol is om hen te begeleiden, stap voor stap, in het gebruik van Realworks en Move.nl. We begrijpen de praktijk en kunnen daarom praktische oplossingen bieden.


Wat zijn jouw verwachtingen voor de toekomst en welke ontwikkelingen in de markt mogen klanten absoluut niet missen?

Zonder twijfel de digitalisering en de vraag naar meer transparantie. Klanten willen sneller en efficiënter handelen, en Realworks en Move.nl spelen hierin een cruciale rol. Het ondersteunt de makelaar en het juiste gebruik kan veel tijd besparen.Ben je benieuwd hoe Cindy jou verder kan helpen? Bekijk hier onze live webinars van de komende periode of plan een persoonlijke afspraak in met één van onze accountmanagers via info@realworks.nl.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page