top of page

In de spotlight: Maak kennis met Freek, makelaar bij Bonthuis Vaartjes

Ontmoet: Freek van den Berg - Makelaar bij Bonthuis Vaartjes makelaars Verzot op: Mensen Uitblinker op het gebied van: Deals maken via wooncarrière begeleiding Hoezo blink jij uit als dealmaker?

Ik denk dat ik mensen goed kan inschatten en mij goed kan inleven in hun situatie. Eerder verkocht ik vooral huizen, nu is de behoefte van consumenten verschoven en help ik mensen vooral een volgende stap te zetten in hun wooncarrière. Waarom heb jij een passie voor de makelaardij? Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten of om bestaande relaties beter te leren kennen. In ons beroep mag je letterlijk een kijkje nemen in de keuken van de klant. Die klant is veel meer dan een huis. Wat hen interesseert, interesseert mij. Hoe veranderen digitalisering en automatisering de makelaardij? Wij zijn een middelgroot makelaarskantoor en vinden het een kracht dat iedereen op de hoogte is van de situatie van alle klanten en opdrachten. Door middel van digitalisering kun je veel vastleggen en met meerdere collega’s bezig zijn met de klant. Wij werken met Panas/Destiny in combinatie met Realworks waardoor gesprekken worden vastgelegd. De binnendienst weet op die manier wat er speelt en om welke klant het gaat. Naamherkenning zorgt ervoor dat de naam van de klant al word genoemd zijn voordat hij zichzelf kan voorstellen. Op welke manier helpen Realworks en Move.nl je bij je dagelijkse werkzaamheden? Zelf maak ik de hele dag door gebruik van de mobiele Realworks app. Deze is handig om je agenda te checken, klanten te bellen en biedingen in te zien. Welke ontwikkelingen en kansen in de markt mogen makelaars niet missen?

Wij als makelaars moeten oppassen dat we door digitalisering de afstand tot de klant niet vergroten. Digitalisering geeft tijdsbesparing, dus investeer deze extra tijd in de klant.Naast een kijkje in de keuken van de klant nam Freek onlangs ook een kijk in de keuken van Realworks.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page