top of page

Kom alles te weten over hoe de nieuwste verbeteringen van Realworks en Move.nl in jouw voordeel kunnen werkenRealworks werkt continue met een groot team van ontwikkelaars, business analisten en product owners aan onze platformen. De ene keer zijn wijzigingen zichtbaar maar een andere keer zie je het soms (bijna) niet. Toch vinden wij bij Realworks dat alles er gericht moet zijn om nog meer aansluiting te vinden met het werk van de makelaar in de praktijk.

In onderstaande overzicht krijg je een uitgebreid verslag per onderdeel over de verbeteringen van het afgelopen kwartaal.


Leestip: klik op de pijltjes voor onderstaande onderwerpen om de tekst uit te klappen. Bestudeer de schermafbeeldingen in combinatie met de tekst. Daarmee krijg je een beter beeld van wat er aangepast is. Deel deze blogpagina met je collega’s zodat iedereen in het kantoor op de hoogte is!Team CRM - Product Owner David

Team Mobile - Product Owner Nicky

Team Wonen Aankoop - Product Owner Wouter

Team Wonen Verkoop - Product Owner Wouter

Team Nieuwbouw - Product Owner Lara

Team Move.nl - Product Owner Jeroen

Team Move.nl Marketplace - Product Owner Mees

Team Connected & SYS - Product Owner Damian


Dit waren de belangrijkste zichtbare wijzigingen en toevoegingen die we hebben doorgevoerd in het afgelopen kwartaal. Daarnaast is ook onder de motorkap veel gewijzigd en vernieuwd. We hopen dat deze updates jullie werk gemakkelijker zullen maken en kijken uit naar jullie feedback. Blijf op de hoogte van verdere ontwikkelingen via onze RealBlog en nieuwsbrieven!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page