top of page

Ondersteuning

Of je nu overweegt om over te stappen naar Realworks, een nieuwe gebruiker bent of juist goed bekend bent met het pakket en er meer uit wil halen; Realworks biedt support op alle niveaus! Onze supportmedewerkers en consultants staan voor je klaar om te ondersteunen. Van trainingen en live webinars tot demo’s en 1-op-1 consults. Online, telefonisch of op locatie, met Realworks sta je er nooit alleen voor. Lees hieronder meer over de ondersteuning die we bieden en meld je vrijblijvend aan voor één van onze sessies!

Online trainingen

Onze consultants geven wekelijks een aantal online trainingen om aan de slag te gaan met het CRM van Realworks. De trainingen zijn gratis en duren circa 90 minuten. De trainingen verschillen van een training voor beginners tot trainingen voor gebruikers die Realworks al geruime tijd gebruiken. Schrijf jezelf of je collega hier in.


Live webinars

Iedere maand organiseren we een serie live webinars. Onze consultants behandelen relevante en actuele onderwerpen en beantwoorden al jouw eventuele vragen hierover. We plannen altijd meerdere webinars per onderwerp in; zo kan iedereen bij jou op kantoor deelnemen en blijft er toch bezetting. Alle live webinars zijn gratis. Schrijf jezelf of je collega hier in.


e-Learning

Middels de e-learning modules leer je werken met het CRM van Realworks op eigen tempo en wanneer jij dat wil. Iedere module bestaat uit een duidelijk leerdoel, een overzicht van functionaliteiten die je gaat leren en een kennistest om te toetsen of alles duidelijk is. Onze e-learings bestaan uit: - Realworks basisinstellingen - Workflow instellen - Een goede basis - Move.nl/verkooptraject Bekijk hier meer.

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page