top of page

Inspectieformulier


Het inspectieformulier voor Wonen en Aankoop is in zijn geheel vernieuwd. Vanaf nu is het vernieuwde inspectieformulier beschikbaar binnen de Realworks App voor zowel iOS als Android. Naast een nieuw jasje kun je gegevens voortaan sneller toevoegen en op een veilige manier verzenden. Verder worden in het vernieuwde formulier de relaties direct getoond en worden toegevoegde gegevens automatisch opgeslagen. Bekijk het vernieuwde formulier in de video's.Het toevoegen van o.a. de meterstanden is versimpeld. Zo hebben we diverse schermen eruit gehaald, zodat je minder stappen hoeft te doorlopen. Je kan bij meterstanden op het + icoon klikken en direct de meterstand toevoegen.


Het versturen gaat voortaan via Move.nl, als er al een account is geactiveerd. Anders kan het formulier per e-mail worden verzonden of kan er vanuit het formulier een Move.nl account worden geactiveerd.

Om het inspectieformulier te kunnen versturen zijn er enkele vereisten. Zo moet bijvoorbeeld de status van een woning op "verkocht" of op "verkocht onder voorbehoud" staan.


Voorheen werd hiervoor een algemene opmerking getoond in de app, nadat het formulier al was ingevuld. Voortaan wordt direct een melding getoond, voordat het formulier wordt ingevuld en wordt specifiek benoemd waarom het formulier niet verzonden kan worden. Zie een voorbeeld in de video.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page