Testimonial: Boek & Offermans makelaars

 

Effectiever tijd inplannen

Boek & Offermans makelaars maakt al geruime tijd gebruik van het CRM systeem van Realworks. Het Limburgse kantoor heeft vier vestigingen en is aangesloten bij Dynamis. Martijn Weerts (marketing & communicatie) werkt sinds een jaar bij Boek & Offermans. Met een frisse blik van buiten is hij het aanspreekpunt voor Real Works.

Martijn: Binnen Dynamis is besloten om de workflow te verbeteren voor klanten en kantoren om gestructureerder te kunnen werken en effectiever tijd in te plannen. Robin Kuip (consultant Realworks) heeft het basistraject met Dynamis voorbereid. Samen hebben we de aanpassing gedaan naar onze structuur en de lokale markt.

Robin: Voor de afdeling verkoop wonen heb ik workflows ingericht in combinatie met het doorvoeren van vernieuwde e-mailsjablonen. Om iedereen er goed mee te laten werken heb ik ook training gegeven. Daarnaast heb ik nog een training basiskennis verzorgd voor bestaande en nieuwe medewerkers van de afdelingen bedrijfsmakelaars en taxaties. Deze gaan hierdoor het CRM systeem van Realworks beter gebruiken. 

Martijn: Het traject is in januari 2018 afgerond en we zitten nog in een overgangsfase. Het is te kort dag voor zichtbare effecten. We doen alleen de invoer van nieuwe opdrachten. Oude opdrachten vallen er buiten. Het werkt in ieder geval prettig, maar het is nog wel even wennen. We moeten anders documenteren en anders communiceren. We zijn erg tevreden. Robin heeft alles netjes ingericht en voor ons klaargezet, ook aan de zijde van Realworks, zodat de invoering naadloos verliep.

We willen later ook de workflows voor de bedrijfsmakelaardij aanpakken en er liggen nog kansen in het vertalen naar marketingacties!